Bayram tatilinde nereye gidiyoruz?

0
Uluslararası seyahat arama motoru Skyscanner, Ramazan Bayramı tatili için Türkiye’den en fazla aranan ve seyahatseverleri cezbeden destinasyonları araÅŸtırdı. 

ÇoÄŸunlukla yakın yerlerin tercih edildiÄŸini ortaya koyan araÅŸtırma sonuçlarına göre, bayram tatili için Skyscanner’da Türkiye’den en çok aranan uçuÅŸ destinasyonu Bodrum oldu. Kıbrıs geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 93’lük bir artışla listede ikinci sırada yer alırken; Atina da bu yıl popülerliÄŸini artırarak tatilseverlerin en çok aradığı destinasyonlar arasına girdi.

Seyahat etmek isteyenlerin hayatını kolaylaÅŸtıran ve en hesaplı alternatifleri sıralayan Skyscanner, bu sene 25-27 Haziran tarihlerine denk gelen Ramazan Bayramı tatili için Türkiye’den en fazla aranan destinasyonları araÅŸtırarak, tatilseverlerin nabzını tuttu.


En uygun rezervasyon zamanı interaktif çizelgesi ve fiyat alarmı özellikleriyle, rezervasyon ve seyahat için en uygun zaman planlamasını sunan Skyscanner’ın yaptığı bu araÅŸtırma, kısa tatiller için çoÄŸunlukla yakın yerlerin tercih edildiÄŸini ortaya koyuyor.

Bayram tatili için Türklerin gözdesi Bodrum!
Geçen bayram tatili için yapılan aramalarda Lviv, Dubrovnik ve Roma üst sıralarda yer alırken, araÅŸtırma sonuçları bu sene Türklerin daha farklı destinasyonları tercih ettiÄŸini gösteriyor. AraÅŸtırmaya göre, bu yıl Ramazan Bayramı tatili için Türkiye’den en çok aranan destinasyonlar sırasıyla; Bodrum, Kıbrıs, Londra, Atina ve Ä°zmir.

Ayrıca, en çok aranan destinasyonlar arasında listeye bu sene giren Marsilya, Edinburgh, Atina, ve 90 güne kadar Türk vatandaşlarından vize istemeyen Seul dikkat çekiyor. Bu da Türklerin seyahat rotalarını farklı ülkelere veya şehirlere çevirdiklerini gösteriyor.

Aileler Antalya’ya, tek başına seyahat edenler Londra’ya!
Skyscanner’ın araÅŸtırmasına göre ailelerin bu yıl en çok aradığı destinasyon Antalya. Çocuklu aileler için çok fazla alternatif sunan ve hem denizi hem konaklama imkanlarıyla ailelerin birinci tercihi olan Antalya’yı, Kıbrıs ve Londra izliyor. Tek başına seyahat edenlerin Ramazan Bayramı tatili için en çok aradıkları destinasyon ise Londra.

Yaz sıcağından ziyade serin bir iklimde kültürel turları tercih edenlere hitap eden Londra’yı, sırasıyla New York ve 30 güne kadar vize istemeyen Bangkok takip ediyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)

#buttons=(Kapat !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla bilgi
Accept !
Footer Link | Sponsor-Reklam
Bumerang - Yazarkafe