Çocuklara sağlıklı ara öğün için tatlı çözümler

0
Özellikle gelişim döneminde çocukların kalsiyum ihtiyaçlarını karşılamak için en değerli besin maddelerinden biri olan süt, bir süre sonra sıkıcı hale gelebilir. 

Süt içmeyi reddeden çocuklar da anne babayı endişeye sürükleyebilir. Bu durumda imdada yetişen süt tatlıları lezzetli bir alternatif olarak karşımıza çıkıyor. Çünkü 200 gramlık bir porsiyon süt tatlısı çocukların günlük süt ihtiyacının yüzde 20’sini karşılıyor. İçerisinde protein, kalsiyum, A, B1 ve B2 vitaminlerini barındıran süt tatlıları çocuklar için sağlıklı bir ara öğün oluşturuyor.

Doğumdan itibaren insan vücudunun ihtiyaçlarını ve tüm besin kaynağını içerisinde barındıran sütün en tatlı hali olan süt tatlıları Bolulu Hasan Usta’nın doğal malzemeleriyle süt tüketimi az olan ya da sütü sevmeyen herkes için sağlıklı bir alternatif yaratıyor. Protein, kalsiyum, A, B1 ve B2 vitaminleri bakımından zengin olan süt tatlılarının bir porsiyonu (200gram) 1-3 yaş arası bebeklerde günlük süt ihtiyacının yüzde 15’ini, çocuklarda, hamile ve emziren kadınlarda yüzde 20’sini, yetişkinlerde ise yüzde 25’ini karşılıyor.

Süt proteinlerinin biyolojik değerleri, bitkisel proteinlere göre daha yüksektir. İnsan metabolizması diğer proteinlere nazaran süt proteinlerinden daha iyi faydalanabilir. Süt proteinleri 1-3 yaş arası bebeklerde ve çocuklarda büyüme ve gelişmeyi sağlarken, 200 gramlık bir porsiyon sütlü tatlı çocuklarda günlük süt ihtiyacının yüzde 20’sini karşılar.

Üstün standartlarda üretilen ve güvenle tüketebileceğiniz Bolulu Hasan Usta süt tatlılarında keşkülden fırın sütlaca, kazandibinden tavukgöğsüne birbirinden leziz onlarca çeşit süt tatlısı bulunuyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)

#buttons=(Kapat !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla bilgi
Accept !
Footer Link | Sponsor-Reklam
Bumerang - Yazarkafe