Ameliyatsız Monalisa gibi gülümseyin

0
Günümüzde güzellik bir ayrıcalık olmaktan çıkarak bir zorunluluk haline dönüştü. Gelişen modern tıp ve estetik cerrahi kusursuz bir güzelliği düşleyen tüm kadınların imdadına yetişiyor.

Neştersiz ve kısa sürede yapılan estetik dokunuşlar metropol kadınlarının en çok tercih ettiği estetik uygulamalar arasında yer alıyor.

Prof. Dr. Erol Kışlaoğlu neştersiz ve öğle tatilinde bile uygulanabilen estetik işlemler hakkında bilgiler verdi.

Kırışıklardan arının
Ciltte oluşan kırışıklık ve yaşlılık izlerini gidermede Prp (Platelelt Rich Plazma) tedavisi ile çok kısa sürede istenilen sonuçlar elde ediliyor. İşlemin uygulama aşamasında öncelikle kişinin kendi kanı steril bir ortamda alınarak, özel bir santrifüj cihazında yüksek hızda ve belli sürelerde döndürülüyor. Santrifüj edilen kan, bazı ayraçlar sayesinde ayrıştırılıyor. Kanın alyuvarlar ve akyuvarlar gibi şekilli elemanları dibe çökerken, Trombositten zengin bölümü de ortaya çıkarılmış oluyor. Trombositten zengin bu plazma özel bir işlemle alınıyor ve tedavi edilecek bölgeye mikroenjeksiyonlar yoluyla enjekte ediliyor. İşlem yaklaşık 30 dakika sürüyor ve aynı gün içerisinde kişi evine dönebiliyor.

5 dk 'da burun estetiği
Neştersiz burun estetiği kısa süreli değişiklik isteyen kişilerde veya ameliyatla yapılan burun estetiğinin öncesinde uygulanan burnun yüzde nasıl duracağını denemek isteyen hastalarda 8 aylık veya 2 yıllık geçici süreli uygulanabilir.

Neştersiz burun estetiğinde önce hastanın burnu doktor tarafından muayene edilir. Resimleri çekilir, bilgisayarda gerekli düzeltmeler yapılır. Burun üzerine yüzeysel anestetik bir pomat sürülerek ağrı duygusu giderilir. Daha sonra burun kemiği üzerine dolgu maddesi enjekte edilir ve masaj ile burna istenilen şekil verilir. Herhangi bir alçı ya da sargı yapılmaz, 5 dakika buz uygulaması yapılır. Hatta kişi aynı gün içerisinde akşam yemeğe bile çıkabilir.

İstediğiniz göğüs bedenine neştersiz kavuşun
Son derece basit bir uygulama yaparak istediğiniz göğüs bedenine kavuşabilirsiniz. Neştersiz meme büyütme ameliyatında bölge lokal anestezi ile uyuşturularak, özel bir dolgu maddesi doku altına iğne yardımı ile enjekte ediliyor. Kısa süre sonra kişi istediği meme boyutuna kavuşuyor. Ayrıca bu yöntem kalçaya, bacakların ince kısımlarına uygulanabiliyor. Yaklaşık 45 dakika süren bu işlem sayesinde küçük göğüs kâbusu sona eriyor ve kişi sosyal hayatına kısa sürede geri dönüyor. Bu yöntemin kişi tarafından 1–1,5 yıl kullanılabiliyor eğer kişi tekrar isterse tekrardan uygulanabiliyor.

Öğle tatilinde de elleriniz eski güzelliğine kavuşabilir
El yüzeyinde yaşlılığa bağlı doku kaybında hazır dolgu maddesi uygulaması ya da lipofilling işlemi uygulanır. Cilt altı dolgun ve sağlıklı bir hale getirilir. Hazır dolgu maddeleri uygulaması son derece basittir. Cilde anestezik bir krem sürüldükten sonra beş dakika içinde ince bir iğne sayesinde uygulama gerçekleştirilir. Ve çalışan kişiler bunları öğle tatilinde dahi yaptırabilirler. Kişinin özellikle karın bölgesinden alınan yağ dokusunun istenilen bölgeye enjeksiyonu olan 'lipofilling' işleminde ise 3–4 ay sonra sadece yağın enjeksiyonuna bağlı dolgunluğun yanı sıra ciltte gençleşme de görülmüştür.

Ameliyatsız Monalisa gibi gülümseyin
Yaşlandıkça daha da belirginleşen yüzdeki ifade değişiklikleri, dudak kenarlarımızı aşağıya doğru çeken, dudak kenarından çene kenarına doğru uzanan depresör adı verilen kasların aşırı aktivitesinden kaynaklanmaktadır. Bu kasların içine yapılacak olan bir miktar Botoks kasın aktivitesini azaltacak ve dudak kenarlarını yukarı doğru kaldırarak dudağa gülümsüyor ifadesini verecektir. Bu işleme Monalisa gülüşü adı verilmektedir. Kişi bu işlem sayesinde daha sempatik bir ifade kazanacaktır.

Kısa sürede ve neştersiz Nefertiti'nin boyun güzelliği sizde de olabilir
Nefertiti boyunun kuğu gibi uzun olması ve çenesinin belirgin olmasıyla ünlüdür. Özellikle boyun ve yanaklardan göğse doğru inen bantlar, orta yaşlı hanımlarda aynı zamanda yanağı da aşağıya doğru çekerek kişiyi olduğundan daha yaşlı göstermekte ve boynun güzelliğini bozmaktadır. Banda ve çenenin bu kısmına yapılacak olan Botoks enjeksiyonu ile bandın gerginliği azaltılabilir. Aşağı doğru çekilen yanak bölümünü de yukarı doğru çıkarak çene ve boynun daha muntazam görünmesini i sağlayabilir. Avrupa ve Amerika'da çok sık tercih edilen ve ameliyat gerektirmeyen bu yönteme Nefertiti boynu denilmektedir. Kişi kısa sürede uygulanan bu işlem sayesinde Nefertiti'nin boyun güzelliğine kavuşabilir.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)

#buttons=(Kapat !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla bilgi
Accept !
Footer Link | Sponsor-Reklam
Bumerang - Yazarkafe