Juul’un 1 milyar dolarlık yeniden yapılandırma

0
JUUL'ÜN CFO'SU ELEKTRONİK SİGARA SEKTÖRÜNDE 1 MİLYAR DOLARLIK YENİDEN YAPILANMAYA GİDİYORUZ OLARAK AÇIKLAMA YAPTI.

Şirket, CNBC'ye verdiği demeçte, Juul’un 1 milyar dolarlık yeniden yapılandırma çabasını yürütmesi için yeni finans müdürünü görevlendirdi.

Ekim ayında Juul’un CFO'su olan Guy Cartwright şirketin ana dönüşüm görevlisi olacak.

Juul sözcüsüne göre, Ekim ayında Juul’un CFO'su olan Guy Cartwright şirketin ana dönüşüm görevlisi olacak. LinkedIn profiline göre Cartwright Temmuz ayında şirkete dönüşüm ve operasyon memuru olarak katıldı. Juul muhasebe şefi Saurabh Sinha'nın geçici CFO olarak devraldığını söyledi.

CNBC ile paylaşılan bir e-postada Cartwright, "Genel hedefimiz yakın vadede 1 milyar dolar tasarruf etmektir, böylece kilit bölgelere yatırım yapmaya devam edebiliriz." Dedi. “Herkesin çabalarıyla bu hedefe yaklaşıyoruz, ancak daha yapılacak daha çok iş var.”

JUUL Amerika Birleşik Devletlerin'de yaklaşık 2 yıldır pazar lideri. Bu başarısını tüm dünyaya açılarak taçlandırmak istiyor. İngiltere ve İtalyada üstün başarı yakaladı ve milyonlarca yetişkinin sigarayı bırakmasını sağladı.

Asya'da Kore, Endenozya ve Filipinler'de pazara girdi ve başarılı bir şekilde büyümeye devam ediyor.

Son dönemde, özellikle Avrupa ve Kuzey Amerika ülkelerinde normal sigara kullanımı azalırken, elektronik sigara kullanımı ise artmaya başladı.

Juul, San Francisco merkezli dört yaşında bir şirket olabilir, ancak şirketin değerri 40 milyar doları geçti. Juul, geleneksel olmayan sigara ürünleri pazarının yaklaşık dörtte üçünü kapsıyor. Ürünün popülaritesi de üç yılda önemli ölçüde arttı.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)

#buttons=(Kapat !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla bilgi
Accept !