Evinizin iç mimarı

0
Evinizin iç mimarı

Kuruluşundan bu yana Nou İç Mimarlık kullanıcı memnuniyeti ve sanat kaygısıyla proje üretmektedir. 

Eviniz ya da çalışma ortamınız olsun hiç fark etmeksizin bu mekanları kendi bünyemizde sahiplenip kullanıcı profiline uygun tasarımlar gerçekleştiriyoruz. İç mimar olarak özellikle işlev ve ergonomi üzerine yoğunlaşarak kullanıcının rahat etmesini sağlamaktayız. Ev dekorasyonu için birden çok alternatif üretmekle beraber bunların 3 boyutlu tasarımlarını gerçekleştiriyoruz. Profesyonel ekibimiz olması sebebiyle teslim sürelerimiz asla değişmemektedir. 

Mobilya ve  ahşap üzerine uzun yıllar boyunca sahip edindiğimiz tecrübemiz bir çok projede bizi ileriye taşımaktadır. Bildiğiniz üzere bir iç mimar  ancak tecrübesi kadar iş çıkarabilir. İstanbul şehrinde yapmış olduğumuz farklı projeler sayesinde bu estetiği Nou İç Mimarlık firması altında birleştirdik. Eviniz için ücretsiz fiyat teklifi veriyoruz. Bir çok noktada farklı malzemelerle tasarladığımız projeler elit olmakla birlikte tamamen özgündür. Kişiye göre tasarımlar yapılmaktadır. 

Nou iç mimarlık ofisi altında tasarımlarımız garantilidir. Bir çok referansa sahip olduğumuz için gönül rahatlığıyla bizlerle çalışabilirsiniz. Google benim işletmem hesabımızda bulunan yorumları okuyarak hakkımızda daha detaylı ve 3.kişi bakış açısıyla fikir edinebilirsiniz. Bunun için Google nou iç mimarlık yazmanız yeterlidir. Ayrıca oteller için yapmış olduğumuz kral dairesi görselleri sizin için daha da güven verici olacaktır.

İç mimar fiyatları konusunda aklınızda bulunan bütün sorular için lütfen www.nouicmimarlik.com adresinde bulunan iletişim numaralarımızdan ya da konuda bulunan formu doldurarak bize ulaşabilirsiniz.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)

#buttons=(Kapat !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla bilgi
Accept !
Footer Link | Sponsor-Reklam
Bumerang - Yazarkafe