En Gözde Sarı Saç Renkleri

0
En Gözde Sarı Saç Renkleri

Bir çok kadının sarı saç vazgeçilmezidir. Zaman zaman farklı renkleri seçseler dahi sonunda sarı saça geri dönmektedirler. Eğer sizde saçlarınızı sarıya boyatmaya karar verdiyseniz veya halihazırda sarı saç tutkunuysanız sarı saç renk tonlarını bir araya getirdiğimiz yazımıza bakabilirsiniz.

Altın Sarısı Saç Rengi


Altın Sarısı Saç Rengi

Sarı denilince akıllara ilk gelen ton olmasıyla bilinir altın sarısı saç rengi. Son dönemlerde saçlarınızın cansızlaştığını, mat göründüğünü düşünüyorsanız bu renk tam sizin için! Güneşin altında parıl parıl parlamak istiyorsanız, sarı saçlara yönelik üretilen şampuanlarla da saç bakımınızı destekleyebilirsiniz.
 
Bebek Sarısı Saç Rengi



Bebek Sarısı Saç Rengi

Buğday tenli kadınlar saçlarını sarıya boyatmak istiyorsa genellikle bebek sarısı saç tonunu tercih edebiliyorlar. Son zamanlarda ünlülerin de sık sık tercih ettiği tonlar arasında yerini aldı. Bebek sarının en güzel özelliği ise saçtaki beyazları rahat bir şekilde kamufle edebiliyor. Sarı saçın hangi tonunun sizlere yakışacağını tavsiyelerimiz ve görsellerimiz sayesinde bulabilirsiniz. Sarı saç tonlarının, saç modellerinin ve saç bakımlarının olduğu yazı dizilerine ulaşmak için tıklayınız. Saçlarınızda dore ışıltılarla güçlü, hacimli görünümde parlak saçlar isterseniz bu rengi düşünebilirsiniz. Hafif dalgalı bir saç modeli, fönlü bir saç ile de harika bir görünüme kavuşabilirsiniz. Bunun yanında saçlarınızın sağlıklı görünümü uzun süre gitmesini istiyorsanız yüksek ısı veren fön makinesi, maşa, düzleştirici gibi ürünlerden mümkün mertebe en aza indirgemenizi öneriyoruz.

Platin Sarı Saç Rengi


Platin Sarı Saç Rengi

Platin sarı ise son yılların favori saç renklerinden. Özellikle genç kadınlar tarafından çok sık tercih ediliyor. Platin sarı saç rengini iyi bir şekilde tutturmak ise maharet istiyor. Bunun için çok güvendiğiniz bir kuaförün kapısını çalmalısınız. Hiç bilmediği bir kuaföre gidip de saçları yanan kadınların sayısı hiç de az değil. Özellikle sarı saç rengi saçlarınız koyuysa çok zor döndürülebiliyor. Saç ve cilt bakımları, kombinler, dekorasyon, diyet, sarı saç tonlarının yanında farklı renkleri anlatan yazılarımızın yer aldığı siteye ulaşmak için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz. https://kadinev.com/  

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)

#buttons=(Kapat !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla bilgi
Accept !