CAN W'Den Yeni Albüm!

0
CAN W'Den Yeni Albüm!


CAN W'Den Yeni Albüm!

CAN W'nin '' Loco '' isimli albümü dijital platformlarda yerini aldı.


Uzun zamandır üzerinde çalıştığı albüm için '' Tüm ekibim ile birlikte uzun soluklu çalıştığımız bir albüm oldu, beğenene kadar en iyisini yapmak için çalıştık hatta bazı şarkıları bir kaç kez yeniden kaydettik, bir kaç kez yeniden prodüksiyon işlerini sıfırdan yaptığımız şarkılar oldu. Hepsi en iyisini sunmak içindi. '' yorumunda bulundu. 

CAN W'Den Yeni Albüm!


Afro Trap ağırlıklı bir kariyere geçiş yapmak isteyen CAN W, albümde bu tarza ait '' Bombay '' ve '' Loco '' isimli iki şarkı sundu ancak Drill, Trap hatta Reggae tarzlarında birer parça sunarak
çok yönlü ve her tarzı yapabileceğini kanıtladı. 
 
Prodüktör koltuğunda Onur Cangürgel ( İstifa ) eşlik ederken parçaların alt yapılarına İstifa, YirmiÜç ve Yusuf Alev'de imza attı.

Albüm hakkında yorumda bulunan prodüktör Onur Cangürgel, ''Plak Şirketimizden çıkan ilk albüm, çok iyi geri dönüşler alacağımıza inanıyoruz'' dedi.

Ayrıca Kare Sound sanatçılarından VMO'da albüme adını veren Loco şarkısında CAN W'e eşlik etti.

CAN W'Den Yeni Albüm!


CAN W Kimdir?


  • 1993 yılının Mayıs ayında Kıbrıs'da dünyaya gelen W, küçük yaşta ailesi ile birlikte Türkiye'ye döndü.
  • 2006 Yılında kariyerine ilk adımını attı ve uzun zaman Underground müzik yaparak kariyerinin temellerini oluşturdu. Profesyonel kariyerine ise '' Kare Sound Plak Şirketi '' ile adım attı. 
  • West Coast ( Batı Yakası ) rapçilerinden küçük yaşta çok etkilendiği için gerçek ismi olan CAN'ın yanına West Coast'ı temsilen W ekini alarak'' CAN W '' ismiyle dinleyicilerine kendini duyurdu.
  • Müziğe Tupac'dan ilham alarak başladı. İstanbul/Güngören'de yaşamını sürdüren W'nin hedefi tüm dünyaya müziğini duyurmak oldu. 

CAN W'Den Yeni Albüm!



✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)

#buttons=(Kapat !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla bilgi
Accept !
Footer Link | Sponsor-Reklam
Bumerang - Yazarkafe