Süblimasyon baski ürünleri nelerdir? Nereden satın alınır?

0
Süblimasyon baskı ürünleri nelerdir? Nereden satın alınır?
Süblimasyon baskı için Epson ET-2711 yazıcı ile A4 formatında süblimasyon mürekkepleri veya A3 formatında ET-14000 ile çalışabilirsiniz. Ayrıca floresan renklerde tasarımlarla ürünleri kişiselleştirmek için özel olarak oluşturulan yazıcılar da toptan kupa bardak ürün kataloğunu genişletmenizi sağlayacak bir yenilik olduğundan kullanabilirsiniz.

Transfer plakalarda süblimleşme için sıcaklık, uygulayabileceği basınçtan daha önemlidir. Yeni başlıyorsanız, ilgili gruplara katılmak iyi bir seçenektir. Ancak değiştirilebilir süblimasyon yastık aksesuarları sayesinde istediğiniz ürünü uygun fiyata upgrade edebilirsiniz. Siteden aradığınız ürünü rahatlıkla bulabilirsiniz.

Süblimasyon Nedir?

Bir destek üzerinde kişiselleştirilmiş ürünler oluşturmanıza olanak sağlayan bir dijital baskı tekniğidir. Süblimasyon, tasarımın kişiselleştirilecek yüzeye doğru bir şekilde aktarılması için ısı gerektirir. Mürekkep taşıyıcı görevi gören süblimasyon kağıdına inkjet yazıcı ile istediğiniz görüntüyü yazdırabilirsiniz. Kâğıdın basılı kısmını kişiselleştirilecek nesnenin yüzeyine temas edecek şekilde yerleştirip sonrasında süblimasyon tişört ürününü ütüleyebilirsiniz.

Gerekenler;

• Süblimasyon yazıcısı
• Bu teknikle çalışmak için özel mürekkepler
• Süblimasyon kâğıdı
• Farklı şekil ve büyüklükteki ürünlerle çalışmak için bir kombinasyon olarak transfer plakası gerekir.

Hangi nesneler kullanılır? Polyester kumaşlar gözlük, toptan kupa, fotoğraf çerçevesi, telefon kılıfı, çanta, fayans vb. için kullanılabilir.

Süblimasyon Sistemi

Süblimasyon sisteminde parçanın yalnızca bir tarafını yazdırmak için doğrudan makineden beslenen düz alt tabakalı yatak sistemi kullanılır. Parçalar makineye hareketli bir mastar ile girer ve yedeklenir. Şablon manuel olarak yüklenmeli ve indirilmelidir. Süblimasyon kahve fincanı, kutu, bardak, şişe gibi silindirik parçaların üzerine baskı yapmak için silindirik sistem kullanılabilir. Silindirik yazıcılar, bir ürünü düz duvar ve konik silindirler dahil olmak üzere 360 dereceye kadar yazdırabilir ve daha fazla uygulama şeklinde çok yönlülüğü sağlar.

Süblimasyon baskı ürünleri nelerdir? Nereden satın alınır?
Bir süblimasyon sistemi, kullanıcının yazıcıyı aynı anda yazdırmasına ve yüklemesine olanak tanıyacaktır. Düz yataklı bir yazıcıya benzer şekilde, bir süblimasyon sistemi parçayı yazıcı bölümüne iletimi sağlar, ancak parçaları operatöre iade etmek yerine makineden beslenir ve diğer taraftan dışarı çıkar. Süblimasyon, yazıcı bölümünün yazdıracağı yerde sürekli bir besleme sağlayacağından yüksek hacimler için idealdir. Taşıma sistemleri tipik olarak parçayı hareketli bir gösterge olmadan işler ve kullanıcının makineyi sürekli olarak yüklemesine izin verir. Süblimasyon puzzle yapmak için idealdir.

Süblimasyon Alet ve Mürekkepleri

Süblimasyon mürekkepleri şeffaf olduğundan ve desteğin rengine katkıda bulunduğundan, süblime edilecek tüm nesnelerin beyaz bir arka plana sahip olması gerekebilir. Süblimleşme için hangi yazıcıya ihtiyacınız var? Süblimleştirme istediğiniz tasarımı basmak için, daha büyük üretimler veya daha büyük ürünler için A4 formatında Epson F100 veya A1 formatında F500 gibi bir süblimasyon yazıcısı kullanmanız gerekir. Süblimasyon magnet ürünler de yapılabilir.

Gördüğünüz gibi, süblimasyonla çalışmak çok basit bir iştir ve sonuçlar şaşırtıcıdır. Özelleştirme tekniklerinin uygulamak için ilgili gruplara birine katılabilirsiniz. Siteden aradığınız ürünü rahatlıkla bulabilirsiniz. Süblimasyon ve daha fazla kişiselleştirme tekniği ile ilgili haberlerden haberdar olmak istiyorsanız sitesinde konu ile ilgili birçok farklı içerik mevcuttur. Teknofinal.com sitesinden ürünlere ulaşabilirsiniz.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)

#buttons=(Kapat !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla bilgi
Accept !
Footer Link | Sponsor-Reklam
Bumerang - Yazarkafe