Yatakta uyuma götüren adımlar

0

Yatakta cinsel uyuma götüren adımlar

Yatak odanızda uyum ve mutluluğu yakalamamız zor değil. Uzmanlara göre bunun basit 6 yolu bulunuyor. 


Yapmanız gereken öncelikle kimseye özenmemek, trend peşinde koşmamak ve 6 basit noktaya konsantre olmanız.


Tembellikten korkmayın

Yatakta tembellik, ruh ve bedenin en iyi ilaçlarından biri olan özgürlükle eşanlamlıdır. Aşırı efor gerektiren zor fiziksel hareketler, Tarzanvari çığlıklar, işin altından kalkacak güçte olunmadığını kamufle edilmek için oynanan bir roldür sadece. Ya da ateşli bir film sahnesinin oyuncularına özentidir. Her şekilde, daha az zevk alınır.


Kendinizi sevin


Eğer fiziğiniz, yeteneğiniz, kapasiteniz konusunda bir kuşkunuz varsa seksten zevk almanız zorlaşır. Olmadık bir anda aklınız ‘anti-estetik’ bulduğunuz noktalara kayar, konsantreniz bozulur, güvensizliğiniz artar ve sonuçta işin büyüsü, tüm ‘sex appeal’ yok olur gider. Karşı konulmaz olmanın tek yolu özgüven, özbeğeni, bedene tümüyle hakim olmaktır.


Biraz bencil olun


Sadece karşı tarafı düşünmek, bazen zararlı verimsiz olabilir. Zevke giden yolun kapılarını belirledikten sonra bunları eşinize de söylemelisiniz. Ölçülü bir erotik bencillik, hedefe ulaşılmasının ne kadar önemli olduğunu gösterir ve bu nedenle tahrik edicidir.                    


Hırsları unutun


Bir amaca ulaşmak isteyen herkes kararlılığın ne kadar önemli olduğunu bilir. Başarıya kilitlenmiş bir toplumda öncelikle önemli olan bir yere ulaşmaktır. Ancak insan orgazmı bir makine değildir, bu yüzden her seferinde aynı şekilde çalışmaz. Başaramadığınız için kendinizi ezik hissetmeniz, durumu kötüleştirmekten başka bir işe yaramaz. Bu durumda yapılacak en doğru iş, amacın ‘yol’ olduğunu unutmamaktır. Bedenler arası oyunda gerçek zevk kaynağı ‘yol’dur. Çin aşk sanatında doyuma ulaşmadan bir süre önce durmak her iki cinsin de aşk kapasitesini güçlendirmek için esas kabul edilir.


Gülmek serbest


Çoğu insan içten bir kahkahanın erotik büyüyü yok edeceği düşüncesiyle yatakta ‘ciddi’ olmayı tercih eder. Oysa uyumlu ve mutlu bir cinsel yaşamın sırlarından biri de yatakta da birlikte ve dilediğince gülebilmektir.


Tehlikeli numaralara dikkat


Mutfak tezgahı, asansör ya da işyerindeki çalışma masası çoğu kez, sinemada gördüğümüz kadar tahrik edici olmayabilir. Filmlerdeki o erotik sahnelere özenmeyin. Beyazperdede izlediklerinin etkisiyle birbirlerine zincirlenen, ancak sevişmenin en ateşli anında anahtarı kaybettikleri için polis çağırmak zorunda kalan çiftin durumuna düşmek istemezsiniz herhalde. Rahatsız yerler ve pratikte uygulaması zor pozisyonlar, rahatsızlığın ve zorluğun ötesinde artı bir zevk vermezler.


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)

#buttons=(Kapat !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla bilgi
Accept !
Footer Link | Sponsor-Reklam
Bumerang - Yazarkafe