Sağlığınızı Riske Atmadan Zayıflayın

0
Güneşin ve denizin keyfini köşe bucak gizlenmeden, özgürce çıkarmak isteyenler için tehlikeli müdahaleler, günlük yaşamdan alıkoyan ve sonuçları kestirilemeyen, stres yaratan uygulamalar artık son buluyor. İlk olarak ABD ’de uygulanmaya başlayan ve milyonlarca kişinin kurtarıcısı olan yöntem Türkiye’de de birçok kadın ve erkeği ideal kilo ve görüntüye kavuşturuyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan Medikal Estetik Doktoru Emre ÇİÇEK, Exilis CRT adlı yöntemin herhangi bir cerrahi müdahale gerektirmediğini, ağrısız ve acısız bir yöntem olduğunu, yüz güldürücü sonuçlar ortaya koyması ile günümüzde dünyadaki en etkili zayıflama, gençleşme ve selülit tedavilerinden biri olarak dikkat çektiğini belirtiyor.

Medikal Estetik Doktoru Emre Çiçek, Exilis CRT adlı yöntemin özellikle bölgesel kilo fazlalıklarında, kilo alıp vermeye ve yaşa bağlı oluşan cilt sarkmalarında ve inatçı selülitlerin tedavisinde 20 gün ile 1 ay gibi kısa sürede yüz güldürücü sonuçlar verdiğini sözlerine ekliyor.

Kendiyle Mutlu Olmayan İnsan Kendini Gizlemek İster…

“Kendiyle mutlu olmayan, kendini beğenmeyen kişi, kendini gizlemek ister” diyen Medikal Estetik Doktoru Emre Çiçek, “Kendiyle mutlu olmayan ve aynalara küs olan kişiler, depresyonla birlikte, kendini sosyal hayattan soyutlayarak farkında olmadan silik bir hayatı yaşamayı tercih eder” açıklamasında bulunuyor. Tıp dünyasındaki tüm gelişmelerin kişinin daha sağlıklı ve mutlu bir yaşam sürmesi için olduğunu belirten Çiçek, özellikle estetik ve güzellik alanındaki yeni uygulamalar ile birlikte kişiyi hayattan alıkoyan, acılı, ağrılı ve yorucu uygulamaların azaldığını belirtiyor.

Geçici Çözümler Gerilerde Kaldı…

Dr. Emre Çiçek, zayıflama ve güzellik adına yapılan; bilinçsiz uygulamaların ve diyetlerin telafisi güç sonuçları da ortaya çıkarabileceği yönünde uyarılarda bulunuyor. Emre Çiçek, zayıflama, gençleşme ve selülit tedavisindeki dünyada gelinen en son ve en etkili uygulamalar yönünde de şu açıklamalarda bulunuyor:

“İnsanların sağlığını olumsuz yönde etkileyen geçici çözümler artık gerilerde kaldı. Zayıflama, selülit ve gençleşme tedavisindeki en etkili üç yöntem olan; Radyofrekans, Ultrasound ve Criyo sistemlerini bugün tek bir cihazda toplayan ve ABD’de yılın en iyi zayıflama ve gençleştirme uygulamalarından biri olarak bilinen Exilis CRT adlı yöntemi ülkemizde ilk olarak uygulamaya başladığımdan beri birçok hasta yüz güldürücü sonuçlar aldı. Exilis CRT ile zayıflama, selülit ve gençleşmeye dair üç farklı yöntem tek seferde yüksek performans ile uygulanmakta. İlk seanstan itibaren gözle görülür başarılı sonuçlar alıyoruz.

Exilis CRT yöntemi ile karın, sırt, bel ve diz çevresi, iç ve dış bacak yağlanmalarında azalma, selülit görünümünde düzelme, yüz bölgesindeki gıdının giderilmesi, yanak ve boyundaki sarkmaların toparlanması kısa sürede mümkün.”

Stressiz, Ağrısız, Pratik ve Kalıcı Bir Çözüm…

4 ile 6 seans arasında değişen, 7 gün arayla yapılan ve 45 dakikalık seanslarla uygulanan Exilis CRT yöntemi ile ilerleyen yaşla birlikte cildin yaşlanmasını durdurarak, gençleştiren, kırışıklıkları gideren, doğal bir aminoasit olan kollajeni cilde tekrar geri kazandırılıyor. Bu kazanım süreci sistemin kullandığı bağımsız laboratuvarlarca patenti onaylanmış çift enerji akışıyla oluşuyor. Exilis CRT, cilt yoğunluğunun artması ve yenilenen kollajen artışı ile birlikte gelen dermal kalınlaşma sayesinde vücuttaki, yanaklardaki ve gıdı bölgesindeki sarkmaların toparlanmasını, cilt görünümünün ve yüzün dolgun, genç ve güzel bir görünüme stressiz, ağrısız ve kalıcı bir çözüme kavuşmasını sağlıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)

#buttons=(Kapat !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla bilgi
Accept !