Kadınların ilk buluşmalarda dikkat ettikleri

0
Sonunda uzun zamandır hoşlandığınız erkekle hayal ettiğiniz buluşmayı kaptınız. Onu öyle şeylerle etkilemelisiniz ki bir daha sizden vazgeçemesin… 

İlk buluşma her zaman için önemlidir. Çünkü eğer ilk günden iyi bir izlenim bırakamazsanız bu ilişki başlamadan biter.

Evet, belki ilk olması nedeniyle bazı gerginlikler yaşayabilir ve kendiniz olmaktan uzaklaşabilirsiniz fakat unutmayın ki her ne olursa olsun karşınızdakini ilk etkileyiş çok önemlidir.

Kadınlar ilk buluşmalarda genelde karşısındaki erkeğin dış görünüşüne önem verse de erkekler daha çok davranışlara bakarlar. İşte bu davranışlardan bazıları:

Rahat olun
İlk buluşma heyecanıyla rahat davranamayabilirsiniz fakat onu beğendiyseniz gösterin. Çünkü eğer karşınızdaki sizden bir elektrik almazsa ya da sizin ondan hoşlanmadığınızı düşünürse bu ilişki başlamadan biter. Bu yüzden ona hareketlerinizle ne hissettiğinizi gösterin.

Konuşun ve onun da bu sohbetten zevk almasını sağlayın. Ona veda ederken gecenizin güzel geçtiğine dair bazı sözler söyleyip tekrar buluşmayı beklediğinizi ona gösterin. Bu davranışlar onu cesaretlendirecektir.

Hesabı göz ardı etmeyin
Bir yemeğe gittiyseniz ya da birşeyler içmeye, sonunda gelen hesabı görmemezlikten gelmeyin ve hiç olmazsa elinizi cebinize atın. Bu karşınızdakinin hoşuna gidecektir. Hatta hesabı paylaşmayı teklif edin bundan daha doğal birşey yoktur. Karşınızdaki erkek bunu kabul etmezse de fazla üsteleyip ilk kavgayı başlatmayın.

Konuşun
Buluşmanın heyecanını atmak için yapılabilecek en iyi şey sohbeti canlı tutmaktır. Ortak konular bulun ve birbirinizi tanımaya çalışın. Konuşmadan hiçbir şey anlayamazsınız. Erkekler hoş sohbetli kadınlarla birlikte olmaktan çok hoşlanırlar. Bu nedenle bol bol konuşun ve onun sizi tanımasını sağlayın.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)

#buttons=(Kapat !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla bilgi
Accept !
Footer Link | Sponsor-Reklam
Bumerang - Yazarkafe