Trend Sandaletler Hangileridir?

0
Yaz sezonu sandaletlerle açılır. Her kıyafetle kombin edilebilecek binlerce sandalet modeli bulunmaktadır. Sıcak yaz aylarında, ayaklara açık ayakkabılar giyerek rahatlatılması gerekir. Tansiyon ve kalp sağlığı için, kapalı ve ayakları sıkan, sıcakta bunaltan ayakkabılardan uzak durulmalıdır. Ahşap tabanlı, plastik tabanlı, silikon tabanlı, örme taban, kauçuk taban ve kösele tabanlı sandalet modelleri, farklı süsleme tarzlarıyla 2017 yaz sezonunda, beğeniye sunuluyor. Parlak swarovski taşlı, mücevher hissi uyandıran sandaletler, her yazın modalarından. Son yıllarda silikon sandalet ve çanta modellerinin popüler olmasıyla, silikon ürünler de trendler arasına girmiştir. Ponponlu, püsküllü, lame ve dore desenli ışıl ışıl yazlık ayakkabı çeşitleri, fiyat farklılıklarıyla satılmaktadır. Topuklu sandalet modelleri, en beğenilen ürünler arasındadır.

Topuklu Sandalet Hangi Tarzla Kombin Edilir?

Plastik kalın tabanlı sandalet modelleri ve ahşap topuklu sandalet modelleri, tüm elbiseler, dar paça pantolonlar, tulum, şort, etek ve şalvar tipi pantolonlarla şık bir görünüm sunacaktır. Önü kapalı ve açık olarak satışa sunulan Bueno sandalet çeşitleri, dolgu topuk ve kalın topuk tarzlarında üretilmiştir. Süet, püsküllü topuklu sandaletler, her kıyafetle kombin yapabileceğiniz tarz sahibi ayakkabı çeşitlerindendir. Bej rengi, açık mavi, kiremit rengi seçenekleri bulunmaktadır. Yine püsküllü sandaletlerin deri konsepti ve zebra desenli topuklu yazlık ayakkabı çeşitleri bulunmaktadır. Dolgu topuklu ve platform sandaletler, yumuşak tabanlı oldukları için rahat kullanım sağlar ve ayaklarınızı rahatsız etmez.

Düz Sandaletlerle Şık Kombin Sağlanır mı?

Deri, altın yaldızlı, simli taşlı, yılan derisi, kalın tabanlı yüzlerce düz sandalet çeşitlerini, doğru model ve renk seçeneğiyle kolaylıkla uyarlayabilirsiniz. Özellikle taşlı düz sandaletler, şık abiyeler, etek ve elbiselerle muhteşem bir şıklık sağlamaktadır. Sade elbise kullandığınız zamanlarda, taş detaylı, tokalı, aksesuar işlemeli ya da parlak deri formatındaki sandalet modelleri kullanarak, hava katmış olursunuz. Bazen sadece ayakkabılar ön plana çıkar. Senenin favorileri arasında beyaz plastik kalın tabanlı sandaletler bulunmaktadır. Yaz sezonunda en çok kullanılan beyaz renk giysilerle uyum sağlayacak yazlık ayakkabı modelleri, sağladığı yumuşak adımlar ve konfor ile enerjinizi hep yüksek tutacak niteliktedir. Üzerinde renkli gül tokalı modeller, kombine renk katacaktır.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)

#buttons=(Kapat !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla bilgi
Accept !