Yazın Burun Estetiği Yapılır mı?

0
Yaz mevsiminde en fazla merak edilen ve cevap aranan estetik cerrahi ile ilgili sorularının başında, bu mevsimde burun estetiğinin yapılıp yapılmayacağı geliyor.

Estetik , Plastik ve Rekonstrüktif Cerrah Op. Dr. Bülent Cihantimur, konuyla ilgili şu açıklamaları yaptı: “Yaz mevsiminde tatilden faydalanarak ve üstelik yenilenerek hayatlarına devam etmek isteyen pek çok hastamız oluyor. Fakat kafalarında, yaz mevsiminde estetik yapılıp yapılamayacağı sorusu var. En fazla talep edilen cerrahi uygulamanın burun estetiği olduğunu düşünürsek, özellikle burnundan memnun olmayanların birincil suali bu oluyor”.

Güneşten koruyun yeter

“Estetik International kliniklerimizde burun estetiği için farklı tekniklerimiz var. Söz gelimi Basit Burun Estetiği olarak isimlendirdiğimiz, daha çok burun ucuna müdahale edilen ve burnun yukarı kaldırılmasını sağlayan operasyonda, birkaç gün dikkat ederek iyileşme döneminizi geçirebiliyorsunuz. Ayrıca burun ameliyatlarında belli bir süre gözlük kullanımını kısıtlamak ve güneşten korunmak gerekiyor. Bu koşulları sağladığınız takdirde, burun estetiği olmanızda herhangi bir sakınca yok” diyen Op. Dr. Bülent Cihantimur, yaz mevsiminde de burun estetiği yapılabileceğini açıkladı.

Sınır ötesi hasta, yaz mevsimi tercih ediyor

Sağlık turizmi ile gelen yabancı hastaların özellikle yaz mevsiminde burun estetiği yaptırmaya sıcak baktığını söyleyen Cihantimur “ Sınır ötesi hastalar iş programlarını ayarlayarak hem tedavi oluyorlar, hem de tatil yapıyorlar. Onlara da aynı ifadeyi kullanıyoruz. Geniş bir şapka kullanarak, hem güneşin zararlı ışınlarının, operasyon sonrası burun derisine dik açıyla gelmesini engelliyorlar, hem de gözlük kullanmaya gereksinimleri kalmıyor. Yapılan operasyona göre, ertesi gün taburcu ediliyorlar ve sonrasında tatillerini yapıyorlar. Ülkelerine döndüklerinde ise, yenilenmiş bir şekilde hayatlarına kaldıkları yerden devam ediyorlar.

Bu yüzden yazın burun operasyonu yapılmaz diye bir kural yok, koruduğunuz ve dikkat ettiğiniz sürece son derece olumlu bir iyileşme dönemi yaşayabilirsiniz” ifadesinde bulundu.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)

#buttons=(Kapat !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla bilgi
Accept !
Footer Link | Sponsor-Reklam
Bumerang - Yazarkafe