Bayram sonrası yenilenmeye ne dersiniz?

0
Ramazan Bayramı tatilinizi yapın, eğlenin, dinlenin, sonrasında tazelenin, yenilenin!

Ramazan Bayramı tatilinin 9 güne çıkarılması sonrasında, pek çok insan deniz, kum, güneş planları yapmaya başladı. Bayram tatilini fırsata çevirenlere tavsiyelerde bulunan Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Bülent Cihantimur şunları söyledi:” Geleneksel olarak bayramlarda milletçe tatlıyı çok fazla tüketiyoruz. Şekerli gıdalar ise, cilde ciddi oranda hasar veren bir yapıya sahiptir. Cildin kolajen ve elastan üretimine zarar verir ve sonucunda da kırışıklık problemi yaşanır. Bu sürece glikasyon adını veriyoruz. Eğer siz bayramda aşırı şekerli gıdalar tüketir, bir de bunun üzerine kontrolsüz bir şekilde güneşlenirseniz, birincil olarak cildin elastikiyetini kaybettirir ve mevcut kırışıklıklarınızın derinleşmesine neden olursunuz. Bu sebeple, özellikle Ramazan Bayramı tatilinde, karbonhidrattan uzak durarak ve kontrollü güneş banyosu yaparak, cildinizde oluşabilecek hasarın önüne geçebilirsiniz”.

Bayram tatili bitince

“Bayram tatilini hasarsız bir şekilde atlattıktan sonra hala cildinizde sorunlar gözlemliyorsanız, bunun için yapılabilecek pek çok seçenek var. Özellikle yaz mevsiminde kliniklerimizde sayısız yabancı hastayı ağırlıyor ve yaz sonu yenilenmiş yüzleri ve bedenleriyle tekrar ülkelerine uğurluyoruz. Basit ve etkili tekniklerle artık yaz tatilini bir avantaja çevirmek mümkün” ifadesinde bulunan Op. Dr. Bülent Cihantimur, dünya çapında ses getiren uygulama tekniklerle, ameliyatsız estetik uygulamalarla, yüzünüze ve bedeninize tazelik kazandıracak Örümcek Ağı estetiğiyle, kesi izi olmadan, kısa sürede etkili sonuçlar veren Cihantimur teknikleriyle bunu başarabildiklerini söyledi.

“Tatil sana yaramış”

“Bu yaz sonu, “tatil sana yaramış” dedirterek, herkesi şaşırtmak, yenilenmiş ve ruhunuzu tazelemiş olarak tekrar hayata merhaba demek mümkün. Öncelikle cildinizi güneşten koruyun besinlerinize dikkat edin, bol su için, cildinizi kesinlikle nemsiz bırakmayın. Sadece bunları yaparak bile, muazzam önlemler almış olursunuz. Yaz sonu ya da bayram sonrası ise, hala memnuniyetsizlikleriniz varsa, konusunda uzman bir klinikten ve estetik cerrahtan faydalanmanız da mümkün” diyen Op. Dr. Bülent Cihantimur, yaşlanma süreci ile ilgili sorunları görmezlikten gelmenin ve ertelemenin yerine, alınabilecek ufak önlemlerle, daha iyi yaşlanılabileceğinin de altını çizdi.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)

#buttons=(Kapat !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla bilgi
Accept !
Footer Link | Sponsor-Reklam
Bumerang - Yazarkafe