Gelinliklerde renkli yansımalar

Renkli dokunuşlara sahip büyüleyici gelinlikler, Oleg Cassini 2017 koleksiyonunun en dikkat çekici parçaları arasında. 

Viola Chan koleksiyonunda yer alan sınırlı sayıdaki modellerin yanı sıra, blush, cappuccino, champagne ve nude gibi farklı renklerdeki detaylarla zenginleşen fildişi gelinlik tasarımları da, hayatının en özel gününde, unutulmaz bir görünüme sahip olmak isteyen gelinleri bekliyor.

Oleg Cassini Kreatif Direktörü Viola Chan’in marka için özel olarak hazırladığı premium line’da yer alan, renkli detaylarıyla göz kamaştıran gelinlikler, mağazalarda gelin adaylarıyla buluşuyor. Sınırlı sayıda üretilen bu modeller, son dönemde giderek daha sık karşımıza çıkmaya başlayan renkli gelinlik trendinin Oleg Cassini koleksiyonlarına bir yansıması.

Viola Chan koleksiyonunun yanı sıra, Oleg Cassini’de farklı tonların fildişi rengi ile birleştiği modelleri bulmak da mümkün. Oleg Cassini, danteller, kristaller ve üç boyutlu çiçeklerde kullandığı champagne, whisper pink, nude, blush ve cappuccino gibi tonlarla gelinliklerde farklı yansımalar yaratıyor. Fildişi renginin klasik duruşunu, renkli detaylarla zenginleştirerek modern ve dikkat çekici siluetler ortaya koyuyor.

Görkemli ve cesur 2017 Oleg Cassini koleksiyonunun en ilgi çekici parçaları arasında yer alan renkli dokunuşlara sahip gelinlikler, hayatının en özel gününde unutulmaz bir görünüme sahip olmak isteyen, tarz sahibi gelinleri bekliyor. Monako Prensesi Grace Kelly ve First Lady Jacqueline Kennedy gibi pek çok ünlü stil ikonu için hazırladığı tasarımlarla adını moda tarihine altın harflerle yazdıran Oleg Cassini’nin mirasını günümüze taşıyan marka, bu trendi de zarif, şık ve büyüleyici tarzıyla yorumluyor.

Oleg Cassini gelinlik ve abiye koleksiyonlarındaki her yaşa ve her tarza hitap eden yüzlerce parça ile gelin adaylarının hayallerindeki mükemmel görünüme kavuşmasını sağlıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

#buttons=(Kapat !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla bilgi
Accept !
Footer Link | Sponsor-Reklam
Bumerang - Yazarkafe