Kadınların ayaklarına özgürlük getiriyor

0
Değişen mevsimlere uyum sağlayan ve premium kalitede ayakkabı, giysi ve aksesuar sunan Timberland, sandalet koleksiyonuyla kadınların ayaklarına özgürlük getiriyor.

Efsanevi dayanıklılık ve tüm gün rahatlık kriterlerinden ödün vermeyen Timberland, yeni sandalet koleksiyonunda stil ve kullanışlılığı bir arada sunuyor. Tasarımlar hem işe gidip gelirken hem de hafta sonlarında rahatlıkla kullanılabiliyor.

Sandaletler; yazlık elbiseler, şortlar ve iş kıyafetleriyle mükemmel bir şekilde uyum sağlayarak gardıropların vazgeçilmezi haline geliyor.

Hem Şık Hem Konforlu...
Şık Bailey Park modeli, Timberland’in Sensorflex teknolojisine sahip tabanıyla ön plana çıkıyor. Gün boyu, yürünen her türlü zemine rahatlıkla uyum sağlayan bu üç katmanlı taban teknolojisi, ilk çıkış yaptığı 2014 yılından beri markanın en önemli teknolojilerinden biri oldu. Sağlam üst katman ayağı desteklerken, yastıklı EVA orta katman bozuk zemine adapte oluyor. Dinamik alt katman ise her adımda esneklik sağlıyor. Sonuç; her koşulda güvenli ve rahat adımlar. Bailey Park’ın trendleri takip eden; kalın, en üst kalite deri bantları bileği tam olarak kavrarken, OrthoLite yastıklı tabanı ise ayağınızın hava almasını sağlıyor.

Her Tarza Uygun...
Daha zarif bir çizgide yer alan Carolista ise, yine en üst kalite deriden üretilen stil sahibi düz ve parmak arası modelleriyle kadınların alışveriş listelerinde başı çekiyor. Plajdan sokağa her ortamda giyilebilecek ve her zevke hitap eden modeller, geri dönüştürülmüş kauçuk taban, süet ya da sentetik astardan oluşuyor. Koleksiyonda siyah, bej, kırmızı, siyah gibi klasik renklerin yanı sıra dikkat çekici metalik renkler de göz alıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)

#buttons=(Kapat !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla bilgi
Accept !
Footer Link | Sponsor-Reklam
Bumerang - Yazarkafe