Bez çanta ile markaların reklamı yapılıyor

1
%100 doğal malzeme kullanılarak doğal yollarla üretilen ve üzerine her türlü baskı yapılabilen çevre dostu bez çantalar, otel ve plaj çantaları dahil olmak üzere çok farklı çeşitlerde kullanılabilmektedir. Firmamız baskılı bez çanta üretimi yaparak, istediğiniz adette istediğiniz baskı formatında isteklerini gerçekleştirmektedir. Şık ve estetik baskılı olan bez çantalar ile markanızın değerini arttırabilirsiniz. Aynı zamanda bez çantalar baskısız olarak da şık görüntüsüyle kullanılabilmektedir.

Gezen bez çantalar ile markalar reklamlarını fazlasıyla yapmaktadır. Hiç gezen bez çanta olur mu demeyin, sizden daha çok gezen bez çantalar bile mevcut. Bu sebeple firmalar kendilerini birçok farklı bölgede tanıtmak için promosyon ürünü olarak bez çantaları tercih etmektedir.

Markalar, reklamlarını plastik poşet ya da beyaz poşetlere bastırmak yerine günümüzde bez çantaları tercih ediyorlar. Bez çantalar, müşteriler aracılığıyla aktif olarak kullanıldıkları için her yerde gezmekte ve marka için çok düşük bir fiyata ciddi bir reklam yapmaktadır.

Bez çantalar, alışverişe çıktığımızda alışveriş çantası olarak, okula giden ufaklıklar için sırt çantası olarak, kanvas kalemlik çantası olarak, laptop veya tabletler için çanta olarak, plaj veya havuzlarda kullanılan kanvas plaj çantası olarak, mini el torbası olarak, fuarlarda beyaz poşetler yerine üzerine basılı fuar poşetleri olarak, evlerde ekmek torbası olarak, ipli ayakkabıların kesesi olarak, hanımların el işlerini veya makyaj malzemelerin koydukları kanvas çantalar olarak, seyahatlerde el bagajların kullanmak için uzun ya da kısa kulplu bez torbalar olarak üretilmektedir. Üstelik bez çantaların alanları yalnızca bunlarla kısıtlı değildir. Şu an aklımıza gelmeyen birçok örneği siz günlük hayatınızla bağdaştırarak verebilirsiniz.

Bez çantaların, firmaların kullanması ve bu kadar geniş bir kullanım alanına sahip olmasının en büyük sebebi doğa dostu olmaları ve geri dönüştürebilir olmalarıdır. Kumaş ve dikim yapıları ile naylon poşetler gibi tek seferlik olmayan bez çantalar, aylarca hatta yıllarca markaların reklamını yapabilmekte, kullanılabilmektedir.

Tam da bu sebepten dolayı bez çantalar, dış mekan reklamları için en ideal promosyon ürünleri olarak tanımlanmakta ve markalar tarafından sıkça kullanılmaktadır.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

1Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder

#buttons=(Kapat !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla bilgi
Accept !
Footer Link | Sponsor-Reklam
Bumerang - Yazarkafe