Öğretmene Kişiye Özel Hediye Nereden Alınır?

0

Konu öğretmenlerimiz gibi saygı, sevgi duyduğumuz ve hayatımıza yön vermemizde en büyük etkisinin olduğu kişiler olunca onlar için en iyisini isteriz. Onların da bizim için istediği gibi. Bu sebepten dolayı öğretmenler günü gelmeden hediye telaşı geliyor. Ama Hediyerengi.com varsa telaşa lüzum yok! Hediyerengi.com ile hediyeler sepete, 1-3 gün iş günü içerisinde ise adresinizde! Tek yapmanız gereken şey hediyenize seçmek. Yüzlerce hediye çeşidinin içerisinde öğretmenler günü hediyeleri bulmak işin tek zor yanı. Bu yazımızda öğretmenler günü hediyeleri seçimleriniz için birkaç ipucu ve öneriler ekledik. Size yardımcı olmasını umuyoruz.

Öğretmenler gününde, öğretmenimize alacağımız hediyenin kullanışlı, her türlü zevke hitap eden yani beğenilmeme riski olmayan hediyeler olmasını isteriz. Bu özellikle barındıran hediyeler kişiye özel hediyeler olduğu kesindir. Kişiye özel hediyeler gerek ürün çeşitliliği ile gerek ise baskı modelleri ile herkese hitap eder. Üzerinde isim ve soyisim olmasının yanı sıra istediğiniz özel bir notta yazdırabilirsiniz. Her halükarda aldığınız kişiye özel hediyeler diğer hediyelerin önüne geçecektir. Tabi ki her hediye de adres Hediyerengi.com olduğu gibi, kişiye özel hediyede de adres aynı! Üstelik uygun fiyat ve taksit seçenekleri ile!

Öğretmenler günü hediyesi aynı zamanda kişiye özel hediye olarak alabileceğiniz; kupa bardak, ajanda, kalem, matara, cüzdan, telefon kılıfı, ayna, anahtarlık, powerbank, kartvizitlik gibi hediyeler mevcuttur. Öğretmeninize en uygun ürünü seçip isim, soyisim, notlar, desenler ile özelleştirebilirsiniz.

Öğretmeniniz için kişiye özel kalem klasik çizgiyi aşan bir hediye olacaktır. Mavi, kırmızı, siyah, gri renk seçeneklerinin bulunduğu kalemlerin üzerine öğretmeninizin adını ve soyadını yazdırabilirsiniz. Dilerseniz isme özel kalemin yanına bir kişiye özel ajanda ekleyerek hediyenizi bütünleyebilirsiniz. Ya da cüzdan, anahtarlık, powerbank, isme özel kalem gibi hediyeleri içerisinde barındıran setleri tercih edebilirsiniz. Esprili kupalar, dizi/film oyuncuları veya sanatçıların baskısı olan kupalar, Atatürk baskılı kupa bardaklarını da hediye olarak alabilirsiniz.

Erkek öğretmeninize adının ve soyadının baş harflerinin üzerinde olduğu isme özel kol düğmesi, kadın öğretmeninize ise ismine özel zarif bir kolye alabilirsiniz. Hediyeler bizde, seçmesi sizde!

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)

#buttons=(Kapat !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla bilgi
Accept !