Kadına Dair Herşey

0

Kadına dair her şeyin paylaşıldığı sitemizde kadınların günlük hayat içerisindeki sırlarına yenilerini ekliyoruz. Özellikle “Çirkin Kadın Yoktur, Varsa Bakım Önerilerimizi Okumamış, Giyim Tüyolarımızı Almamış Kadın Vardır” sloganıyla hayata dair her şeyi kadınlara sunmaktayız.

Ekibimizde yer alan ve alanında uzman olan kişiler sağlık ve güzellik adına her türlü araştırmayı yaparak, kadınların sırlarına ortak olmaktadır. Amacımız kadınların gün içerisinde hem sağlıklarını korumasını hem de güzelliklerini gün boyunca devam ettirmesini sağlamaktır. Bu amaca uygun olarak editörlerimiz her gün farklı güzellik ve sağlık sırlarını paylaşmaktadır. Ayrıca yayınlarımızın her biri köklü araştırmalar sonrasında ortaya çıkmış olup, giyim konuları moda danışmanları sağlık ve güzellik sırları ise make up artistleri tarafından takip edilmektedir.

MODA DANIŞMANLARI İLE MODANIN SIRLARI

Sitemizde giyim ve moda konusunda uzman moda danışmanları yer almaktadır. Kadınlara dair her şeyin konuşulduğu ve paylaşıldığı sitemizde en son giyim trendleri, kombin seçenekleri ve modanın akışı yakından takip edilmektedir. Ayrıca, sadece giyim değil aksesuar, renk seçimi ve yeni trend parçalar hakkında da moda editörlerinin pek çok yazısı bulunmaktadır.

Moda editörlerimiz kadınların hem günlük hayatta hem de iş hayatında daha şık bir hal almasına yardımcı olmaktadır. Bu amaç uğruna yapılan araştırmalar ve analizler moda sayfamız üzerinde kadınların yaşamına sunulmaktadır. Bu sayede her kadın küçük tüyolar ile daha şık ve bakımlı bir görüntüye sahip olabilmektedir.

MAKE UP ARTISTLERİ İLE GÜZELLİK SIRLARI

Kadınlar son zamanlarda pahalı güzellik yöntemlerinden kaçarak, doğal güzellik yöntemlerine başvurmaya başlamıştır. Güzellik uzmanlarımızın pek çoğu da evde kolaylıkla yapılabilen güzellik sırlarını kadınlar için derlemektedir. Her gün farklı bir yayınla kadınların güzelliğini ortaya çıkartmayı hedefleyen güzellik uzmanlarımız makyaj konusunda da kadınlara yardımcı olmaktadır.

"Çirkin Kadın Yoktur, Bakımsız Kadın Vardır" sloganıyla hareket eden sitemizde evde kolaylıkla yapılabilen pek çok sıra ortak olabilirsiniz. Güzellik uzmanlarımız bakım ve güzellik konusunda sizlere maske, tonik ve diğer bakımlar hakkında küçük tüyolar vermektedir. Bu küçük tüyolar sayesinde hayatınızda büyük değişimler yapabilir, profesyonel bakımınızı kendiniz uygulayabilirsiniz. Makyaj konusunda ise eğitim derecesinde bilgiler yine sitemiz editörleri tarafından yayınlanmaktadır.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)

#buttons=(Kapat !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla bilgi
Accept !