İkinci El Eşya Alanlar

0
İkinci El Eşya Alanlar olarak biz Batı Spot eşyalarından sıkılıp kurtulmak isteyen veya eşyalarını yenileyenler için ikinci el eşya alımı yapan firmamız, ikinci el eşya alanlar firması olup daima müşteri memnuniyeti odaklı çalışmaktadır. Daha önce ikinci el eşya satmadıysanız firmamızı arayabilir, İstanbul'un tüm semtlerinde hizmet sunan firmamızın hizmetleri hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.

İstanbul genelinde ikinci el eşya alımı yapıyor, nakliye, taşıma ve yükleme hizmetlerini ücretsiz sunuyoruz. İstanbul'da oturuyor ve elden çıkarmak istediğiniz eşyalar için güvenilir bir firma arıyorsanız bizimle iletişime geçin. İstanbul spot denildiğinde ilk akla gelen firma olarak hızlı ve kaliteli bir hizmet sunuyor, ikinci el eşyalarınızı en uygun fiyatlarla nakde çevirmenize yardımcı oluyoruz. Beyaz eşyadan mobilyaya, el halısından gümüş eşya, plak ve eski objelere kadar her çeşit ikinci el eşya alımı için bizi arayabilirsiniz.

Hangi Eşyaları Alıyoruz?


İstanbul spotçular olarak öncü eşya satın alma yapıyoruz. Ürünlerin satılabilir durumda ve sağlam olması kriterimizdir. Başkasının satın almak isteyeceği model ve sağlamlıkta kişisel eşya alımını gerçekleştiriyor ve piyasaya göre oldukça iyi bir satın alım yapıyoruz. Elden temizlemek için beyaz eşya, buzdolabı, klima, led televizyon, çamaşır makinesi, koltuk takımı, deri koltuk, yatak odası, ofis mobilyası, oymalı mobilya, bahçe mobilyası, klasik eşya, gümüş eşya, el halısı, eski objeler, plak ve hat yazısı gibi ürünlerin ürünü alabiliyoruz.

İkinci El Eşya Nakliye ve Ödeme


Eşyalar ikinci el firmalarına verirken en çok düşünülen konular nakliye ve ödemedir. Müşterilerin konuşuyorken hiçbir şekilde tedirgin olmadığı durumlarda firmamız, tüm hizmetleri ücretsiz olarak sunmanın tarafında ödemeyi de kapıda yapılır. Herhangi bir masrafa ve zahmete katlanmadan eşyalarınızı satabilir, nakliye, taşıma ve yükleme hizmetlerinden ücretsiz faydalanabilirsiniz. Eşyalarınızın fotoğraflarını gönderebilir, gönderme imkanınız yoksa telefonunuzda detaylı bir şekilde anlatabilirsiniz. Ödeme, anlaşılan fiyat üzerinden kapıda nakit olarak yapılır. Müşteri talep ters, ödemeler eft veya havale şeklide de ayarla.

İkinci el eşya satışı için haftanın her günü bizi arayabilir, en uygun şekilde ve en zahmetsiz şekilde kullanma kılavuzunuzu paraya çevirebilirsiniz. İstanbul'un neresinde olursanız olun, firmamız daima hizmetinize hazırdır.


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)

#buttons=(Kapat !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla bilgi
Accept !