En İyi Anneler Günü Hediyesi Hangisi: iPhone XS mi iPhone SE mi?

0
Anneler Günü’ne özel hediye seçenekleri arasında cep telefonları ön plana çıkıyor. Anneler günü hediyesi için annenize Apple telefonları hediye edebilirsiniz. Özellikle son çıkan modeller arasında yer alan iPhone xs ve iPhone se tasarımları ile dikkat çekiyor. Bu iki telefonu cimri.com üzerinden inceledik. Detaylı bir şekilde özelliklerini araştırarak hediye seçiminizde işe yarayacak bilgileri derledik. Anneler Günü için satın alabileceğiniz iPhone xs ile iPhone se telefonlarının özellikleri şöyle:

iPhone XS Özellikleri

Apple’ın en çok satılan telefonlarından biri olan iPhone xs farklı tasarımı ile dikkatleri üzerine topluyor. Ekran boyutu 5.8 inç olan bu telefon, yeteri kadar geniş bir ekrana sahiptir. Böylelikle anneniz telefonu daha rahat bir şekilde kullanabilecektir. iPhone xs’in 64 gb dahili hafızası vardır. Telefon birden fazla uygulamayı ve dosyayı aynı anda saklayabilir. Yüksek hafızaya sahip olan bu telefonda 4 gb RAM bulunuyor. İşlemcinin hızını belirleyen bellek önemli bir parçadır. Özellikle işlem yapma hızını belirleyen RAM, telefonda donmaların ve kasmaların önüne geçer. Hızlı şarj özelliği bulunan iPhone xs’de 2658 mAh batarya gücü mevcuttur. Bu sayede telefon uzun saatler boyunca açık kalabilir. Bataryanın etkili bir şekilde kullanılması için gereksiz ve kullanılmayan arka planda çalışan programlar kaldırılabilir. Cihaz üzerinde çift hat kullanılabilir. 6 çekirdekli işlemciye sahip olan iPhone xs, 4,5G desteği ile hızlı bir internet imkanı sunuyor. Cihazın kamera çözünürlüğü 12 mega pikseldir. Ekran çözünürlüğü ise 1125x2436 FHD olarak tasarlanmıştır. Bu cihazda parmak izi okuyucu özelliği yoktur. Yüksek bir bataryaya sahip olan iPhone xs 20 saat konuşma süresi tanır. Aynı zamanda kablosuz şarj edilebilir. Anneler Günü hediyesi için bu cihaz iyi bir seçenek olabilir. Cihazı ister kendi orjinal kutusunda isterseniz farklı hediye paketinde sunabilirsiniz. Telefonun özelliklerini annenize gösterebilir ve onun bu ürün ile teknolojiyi keşfetmesini sağlayabilirsiniz. Tercih sizin…

iPhone SE Özellikleri

Gerek farklı tasarımı gerekse kendine özgü özellikleri ile iPhone se kullanışlı bir telefon olarak öne çıkıyor. Anneler Günü’ne özel olarak iPhone se telefonunun özelliklerini araştırdık. Bu telefonda 4.0 inç ekran bulunuyor. iPhone xs’e göre ekranı biraz daha küçük kalıyor. Dahili hafıza 16 GB’den 128 GB’ye kadar çıkabiliyor. Genel olarak dahili hafızalar Apple cep telefonlarında fiyatı belirleyen önemli etkenler arasında yer alıyor. iPhone Se’nin 1625 mAh batarya kapasitesi bulunuyor. iPhone XS ile karşılaştırma yaparsak batarya kapasitesi dha düşük kalıyor. Tek hat kullanımına uygun olan cihazda 4,5 G desteği var. Hızlı şarj özelliği olmayan iPhone se, 12 megapiksel kamera çözünürlüğüne sahiptir. Kameralar yönünden XS ile benzerlik gösteriyor. Ekstradan bu cihazda XS’de olmayan parmak izi okuyucu özelliği bulunuyor. 2 çekirdekli işlemcisi bulunan iPhone se oldukça hızlı bir telefon. Uygulamaları rahat bir şekilde çalıştırıp farklı grafiklerdeki videoları oynatabiliyor. Cihazın ekran çözünürlüğü 640x1136 piksel olarak tasarlanmıştır. 240 saat bekleme süresi bulunan iPhone se’nin 14 saat konuşma süresi vardır. Genel hatları ile incelediğimiz iPhone se ve iPhone xs’in birçok ortak özelliği var. Her iki telefonda da 4,5 G bulunuyor. Kamera çözünürlükleri 12 megapiksel olarak karşımıza çıkıyor. Tercih yapmak için bu iki model arasında annenize en uygun cihazı seçebilirsiniz. iPhone se ucuz ve ekonomik bir cihazdır. İstediğiniz satış noktasından temin edebileceğiniz gibi bu telefonu internet üzerinden de sipariş verebilirsiniz.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)

#buttons=(Kapat !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla bilgi
Accept !