Pırlantayla Aydınlanan 53 Yıllık Tecrübe

0

Pırlantayla Aydınlanan 53 Yıllık Tecrübe

Red Pırlanta olarak tam 53 yıldır aşkı mücevherler ile buluşturuyoruz. ASLANER Kuyumculuk’ a ait bir E- Ticaret sitesi olarak tüm tasarımlarımızı, bünyemizde çalışan usta tasarımcılarımız tarafından özenle tasarlayarak kaliteli bir işçilik ile birleştiriyor ve kusursuz bir görünüm kazandırıyoruz. Aynı zamanda kullandığımız pırlantalar ve tüm renkli taşların, gerekli laboratuvar incelemelerinden geçmeleri konusunda da bir o kadar hassas davranıyor ve ürünlerimizin tamamının gerçek olduğunu garantileyebilmek adına her birini sertifikaları ile beraber sunuyoruz. Öyle ki uluslararası standartları yakalamayı başararak uluslararası sertifikalı pırlantaları dahi sizlerin beğenisine açıyoruz.


Pırlantanın Serüveni

Pırlanta ve doğal taşlarımızın tamamını, araya herhangi bir aracı firma koymaksızın bizzat Belçika (Brüksel) ‘da bulunan ve şirketimizin bünyesine dahil olan firmamız De Hari’s Diamond’dan ithal ediyoruz. Dolayısıyla da ürünlerimizin kalitesine oldukça güveniyor ve sizlere çok daha uygun fiyata pırlantalar alabilme şansı sunuyoruz.


Bunun yanında ürünlerimizin ile birlikte sizlere verdiğimiz garanti kapsamında tüm tamir ve bakım işlemlerinizi de ücretsiz bir şekilde yapma sözü veriyoruz.  Ek olarak sitemiz üzerinden yapacağınız her alışveriş için sigortalı kargo ve koşulsuz iade garantisini de sağlıyoruz.


Size Özel Pırlanta Deneyimi

Türkiye genelinde bir ilke imza atan firmamız, “kişiye özel kuyumculuk” imkanı sunuyor. Bu kapsamda yalnızca size ait olmasını istediğiniz ürünleri Red Pırlanta’nın deneyimli ve alanında uzman kadrosu ile birlikte tasarlamanıza olanak tanınıyor.


Sizler fikirlerinizi tasarım ekibimize anlattıktan sonra, ortaya çıkan çizimler, kullanılması planlanan taşlar ve takınızın tüm dizaynı yalnızca sizinle, üretimin her aşamasında detaylı bir biçimde paylaşılıyor. Ve bu bilgilerin hiçbir dönemde kimse ile paylaşılmayacağı da garanti ediliyor. Böylelikle sadece size özel olan pırlantalarınızla ışığınızı saçmanıza katkıda bulunuluyor.


1953’te küçük bir atölye olarak kurulan ancak geçen yıllar ile beraber deneyim ve fikir yönünden kendine pek çok birikim katarak kendini geliştiren Red Pırlanta bugün, ülke sınırları içerisinde ön sıralarda adından söz ettirebilmenin haklı gururunu yaşıyor. Bunun yanında dış pazarda da kendine oluşturduğu müşteri portföyü ile ülkemizi dünyaya tanıtmaya da katkı sağlıyor.


”Aldatılan Her Müşteri Kaybedilen Bir Servettir” sloganıyla ve güçlü kadrosuyla her geçen gün kendini yenileyen Red Pırlanta’nın özgün tasarımlarını görebilmek  ve firmamız hakkında daha çok bilgi alabilmek için https://www.redpirlanta.com adresini ziyaret edebilirsiniz.


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)

#buttons=(Kapat !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla bilgi
Accept !