Freelance ne demektir?

0
Freelance ne demektir?

Freelance demek aslında geçmişte serbest meslek olarak nitelendirdiğimiz meslek grubudur. Küçükken okulda babanız ya da anneniz hangi işi yapıyor dediklerinde genelde gariban çocukların söylemekten çekindiği serbest meslek tabiri günümüzde oldukça havalı bir deyişle karşımıza çıkmaktadır. Freelance adı üzerinde kendi işinin patronu gibi çalışan kişilerdir. Freelance olarak çalışmayı tercih eden bireyler günümüzde her geçen gün çok daha fazla artmaktadır. Ve tabii ki artık eskinin serbest meslek imajı tamamen yerle yeksan olmuştur. Çünkü freelance olarak çalışan kişiler gayet iyi paralar kazanır çünkü bu kişiler genelde bir proje üzerinde görevlendirilir ve uzaktan kendilerini planlayarak işlerini hallederler. Freelance demek özetlemek gerekirse uzaktan, internete bağlı olarak herhangi bir mekana bağlı olmadan çalışan ve son zamanlarda teknolojinin de gelişmesinin bir getirisi olarak oldukça popüler hale gelen ve yaygınlaşan bir meslek grubudur.


Freelance olmanın avantajları nelerdir?

Freelance olmanın belki de en büyük avantajı herhangi bir mekana yani ofise, şirkete ya da kuruma bağlı olmadan çalışmak ve iyi paralar kazanmak olacaktır. Freelance olarak çalışan kişiler özgü ruhlu kişiler olarak karşımıza çıkarlar. Bu kişiler anlaştıkları projeyi zamanında teslim ettikten sonra nerede oldukları ya da ne kadar sürede bitirdiklerinin bir önemi olmayan bir meslek grubudur. Freelance olarak çalışan kişiler genelde kendilerini ve projelerini kendi hayatlarının akışına göre planlarlar. Yani bu meslek grubunda olan kişiler işe göre değil, kendilerine göre bir plan yaparlar. Özellikle de her nerede olurlarsa olsunlar para kazanmak için ihtiyaçları olan şey bir internet bağlantısı ve işlerini yapabilecekleri bir teknolojik araçtır. Freelance olarak iş yapabilen kişinin bunlardan başka herhangi bir şeye ihtiyacı olmaz. Bu kişiler hayatlarını istedikleri gibi yaşamanın yanı sıra işlerini de diledikleri gibi planlarlar. Sabahın köründe yola çıkıp, trafik çekip koşturarak ofise yetişebilmek için çaba harcama ihtiyaçları yoktur. Bunun aksine diledikleri saatte kalkar, nefir bir kahvaltı keyfi yapar ve işinin başına elinde sıcak kahvesiyle ve evinde geçerler. Bu yüzden freelance olmak isteyen büyük bir kitle karşımıza çıkmaktadır.

Freelance ne demektir?

Nerede freelance çalışabilirim?

Günümüzde teknolojinin hızlı bir şekilde ilerlemesiyle birlikte freelance olarak çalışma seçeneğine pek çok kişi sıcak bakmaktadır. Bu artan talep sayesinde de freelance olarak çalışılabilecek site sayısı da her geçen gün artmaktadır. Eğer ki sizler de freelance olarak çalışabileceğiniz güvenilir bir site arıyorsanız gönül rahatlığı ile freelance platformu Sadeceon.com internet sitemizi tercih edebilirsiniz. Sadeceon.com internet sitemiz siz genç yeteneklere yıllardır sahip çıkan ve emeğinizin hakkını her konuda sonuna kadar size sunan bir web sitesidir. Bu nedenle de Sadeceon.com internet sitemiz ile freelance olarak çalışan binlerce genç yaşlı her yaştan yetenek bulunmaktadır. Sizler de bu ailenin bir parçası olabilirsiniz.


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)

#buttons=(Kapat !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla bilgi
Accept !