Suma Sanjati Butik Otel ve Restaurant

0
Suma Sanjati Butik Otel ve Restaurant
Sevda KÖYÜSTÜ

Ä°smini, BoÅŸnakçada “orman” anlamına gelen “suma” ve “rüya” anlamına gelen “sanjati” kelimelerinden alan, Suma Sanjati Butik Otel, Åžile Yeniköy’de yer alan harika bir yer. Sloganları; “yıldızımız gökyüzünde” olan bu güzel otel,  4 muhteÅŸem ortağın bir araya gelip müthiÅŸ bir sinerji yaratmasıyla kurulmuÅŸ.

Suma Sanjati, bir BoÅŸnak köyü olan Yeniköy’de, 120 dönümlük doÄŸal bir ormanın içine konumlandırılmış, defne aÄŸaçları ve kokinalarla bezeli, harika bir atmosfere sahip. KuÅŸ seslerinin eÅŸlik ettiÄŸi bu atmosfer, misafirlerine eÅŸsiz bir huzur vadediyor.

Åžehre bu kadar yakın olup, ÅŸehrin karmaÅŸasından bir o kadar da uzak olabilmesi Suma Sanjati’nin en büyük avantajlarından biri. Kitap okumak, yazı yazmak, resim yapmak,  kafa dinlemek,  yürüyüş yapmak, huzur aramak ya da sadece sessizliÄŸin sesini dinlemek, beklentiniz her ne olursa olsun, Suma Sanjati’nin beklentilerinizi fazlasıyla karşılayacağından emin olabilirsiniz!

Suma Sanjati’de, oda konaklama ve kahvaltı ÅŸeklinde hizmet veriliyor. Öğlen ve akÅŸam yemeÄŸi için ise dilerseniz restorandan rezervasyon yaptırabiliyorsunuz. 300 m2lik restoran, geniÅŸ verandası,  büyük şöminesi ve sıcacık dekoruyla huzurlu ve rahat bir yemek deneyimi sunuyor. Kaliteli malzemelerle yapılmış leziz yemekler, hızlı ve temiz ÅŸekilde servis ediliyor. Hem restoran personeli hem de tesisin diÄŸer bölümlerindeki tüm personel güler yüzlü, ilgili ve çözüm odaklı.

Åžile’ye 7 km, deniz kenarına ise 6 km uzaklıktaki Suma Sanjati, harika bir yürüyüş parkuruna, doÄŸayla iç içe ve kurumsal organizasyonlara uygun 200 m2lik devasa bir toplantı salonuna sahip. Bu eÅŸsiz mekânda sevdiklerinizle harika vakit geçirebileceÄŸiniz gibi kendinizle baÅŸ baÅŸa kalarak, dinginliÄŸin ve huzurun tadını çıkarabilirsiniz. Suma Sanjati, kurum politikası gereÄŸi, çocuklu aileleri kabul etmiyor ancak kapalı gruplarda çocuk misafir kabulü mevcut. Suma Sanjati’de tesis içine evcil hayvan kabul edilmiyor ancak evcil hayvanlarınızı otele yakın bir bölgedeki evcil hayvan oteline bırakabilirsiniz.

Suma Sanjati, rezervasyon için herhangi bir turizm şirketiyle çalışmıyor. Rezervasyon sadece otelden yapılabiliyor. Ayrıntılı bilgi ve rezervasyon için iletişim bilgileri şu şekilde:

Tel: 0546 724 78 62  E-posta : rezervasyon@sumasanjati.com

DoÄŸanın kalbinde, ev sıcaklığında, temiz ve nezih bir tatil deneyimi için Suma Sanjati’yi tercih edin. Asla piÅŸman olmayacaksınız!

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)

#buttons=(Kapat !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla bilgi
Accept !