Hasta takip programı

0
Hasta takip programı

Hekimz; Hastalarınıza ve kliniğinize yönelik tüm bilgi ve belgelerin tek çatı altında toplanmasını sağlamaktadır. Hasta takip programı olarak da bilenen Hekimz sayesinde hastanın hem geçmiş kayıtları hem de yeni kayıtları eksiksiz bir şekilde sistem üzerinden incelenebilir. Kliniğin tüm departmanlarıyla bağlantılı olarak tasarlanan Hekimz ile gerektiği durumlarda hasta ile ilgili bilgilere kolaylıkla erişim sağlanabilir ve hastanın ziyaret ve tanı süreci kolaylaşır.

Güncel Teknolojide Hasta Takip Programı

Eskiden elle yazılan ve her şeyin arşivlerde yer aldığı hasta ile ilgili işlemlerde hem karışıklıklar hem yanlış tanılar hem de zaman kaybı ciddi bir sorun halindeydi. Ancak günümüzde teknolojinin de ilerlemesi sayesinde bunların hepsi tarihe karıştı. Hastanın tüm ziyaretleri, tahlilleri, görüntüleri ve hastaneye yaptığı ödemeler gibi pek çok işlem tek bir yerde toplanabiliyor. Böylece hastayla ilgili olası bir yanlış sonucun ya da tedavinin önüne geçiliyor. Ayrıca uzun soluklu tedavi gerektiren durumlarda sistem üzerinden belirli dönemlerde gelen hatırlatma sayesinde hastanın takibinde büyük bir kolaylık sağlanıyor.
 
Klinik yönetim programı ile hem hasta ile ilgili tüm işlemler hem de klinik işleyişi ile ilgili tüm işlemler tek bir program ile gerçekleştirilebilir. Hem hastalara ait bilgi ve belgeler hem de kliniğe ait tüm bilgi ve belgeler tek merkezde toplanır. Hastanın tüm ziyaretleri görüntülenebildiği gibi yapılan tahlil sonuçları, görüntüleri, verilen ilaçlar ve konulan tanı gibi tüm gerekli bilgiler de kayıt altına alınabilir. Ayrıca, gelecek randevuları da kayıt altına alınarak hem hekime hem de hastaya bilgi iletimi sağlanır. Böylelikle hastanın tedavi sürecindeki aksaklıklar da ortadan kalkar. 

Bunların yanı sıra departmanlar arasında iş birliği sağlanmasına da olanak sunuyor. Bu anlamda, departmanlar arasında iletişim bağı da kuvvetleniyor. Hem hastanın geçmişi hem de beklenen ödemelerin hatırlatılması gibi avantajlar sunuyor. Ayrıca, bitmek üzere olan ürünler ve ödeme yapılması gereken şirketlerin de bildiriminin gelmesi sayesinde olası bir olumsuz durumun da önüne geçiliyor. 

Daha detaylı bilgi almak isterseniz Hekimz için tıklayınız.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)

#buttons=(Kapat !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla bilgi
Accept !
Footer Link | Sponsor-Reklam
Bumerang - Yazarkafe