Abiye Elbise Modelleri 2021

0

Abiye Elbise Modelleri 2021

Her sene yani her sezon, giyim konusunda farklı trendler moda oluyor bildiğiniz üzere. Modanın hızına yetişmek zor olsa da yine de ucundan kıyısından takip edip yakalamaya çalışıyoruz. Özellikle düğün, davet ve özel günlerin yoğun olduğu yaz aylarında farklı bir görünüm elde etmek tarzımızı konuşturmak istiyorsak o zaman hem özgün hem de tren modelleri harmanlayan tasarımlar tercih etmemiz gerekmektedir. İşte bizde sizler için bu yılın en trend abiye elbise tasarımlarını araştırdık.


Renklerin Cümbüşü

Abiye elbise denildiğinde akla hemen; siyah, kırmızı, saks mavisi, bordo gibi klişe renkler gelir. Ancak bu sene o alıştığınız renkleri unutun. Çünkü rengarenk ve cıvıl cıvıl elbiseler moda. Özellikle, pudra pembesi, bebe mavisi, sarı, lila, turkuaz gibi renkleri abiye elbise modellerinde sık sık göreceğiz. Bu yüzden bu sezon siz de bir değişiklik yapın ve bu cıvıl cıvıl renklerden birini tercih edin.


Püskül ve Fırfır Detayları

Bu sene en çok karşılaştığımız şey ise özellikle abiye elbiselerin yaka bölümlerindeki detayların farklılığı. Genelde taşlı, işlemeleri görmeye alışkın olduğumuz abiye elbise modelleri için bu sene farklı tasarımlar düşünülmüş ve yaka kısımlarına güzel hareketler katılmış. Fırfır ve püskül şeklinde olan bu detaylar son derece hoş bir görünüm elde etmenizi sağlayacak gibi duruyor.


Güpür Detayı Geri Dönüyor

Bu sene en çok göreceğimiz diğer bir detay ise eteklerde kullanılan güpür detayı. Bu sayede enerjik ve kibar bir görünüm verilen bu elbiseler, prenses gibi görünmek isteyen kadınların tercihi haline geleceğine eminiz.


Eteklerdeki Ä°ÅŸlemeler

Dikkat çeken diğer bir trend de eteklerdeki işlemeler. Bu işlemelerden bazıları gerçekten o kadar zarif ve güzel durmuş ki hayran kalmamak imkansız. Özellikle hafif ışıltıların verildiği abiye elbise modelleri bizi bizden aldı. Sizin de çok seveceğinize ve bayılacağınıza eminiz.


Ayrık Kol Modası

Bu senenin en büyük trendi haline gelecek detaylar ise, elbiseden bağımsız ya da iplerle hoş bir şekilde bağlanmış ayrık kol şeklinde işlemeler. Bu detaylar elbiselere gerçekten inanılmaz bir zarafet kazandırmış.


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)

#buttons=(Kapat !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla bilgi
Accept !