Unutulmaz Düğünlerin Başı Çeken Konsepti : Kır Düğünü

0
Unutulmaz Düğünlerin Başı Çeken Konsepti : Kır Düğünü

Sen de açık havadan keyif alanlardan mısın? Tuhaftır ama kimisi hiç sevmez dışarıyı, bağı, bahçeyi. Sevmemek imkansız diye düşünenlerdenim ben. Mis gibi toprak kokusu, doğanın sesi ve sergiledikleri… Yaşamı güzelleştiren birer değer hepsi. Değer demişken, ne kadar çok anladık kıymetini yaşamın, özgürce yaşamın. Bolca evde kaldığımız şu korana günlerinde açık havaya olan özlemimiz iyice arttı şüphesiz. Kendimizi atacak bir nefes alacak yer arar olduk. Böylece yeşil alanlara yönelimlerimiz artmış oldu.

Yeşil alanlara yönelimin arttığı bir başka gerekçe ise kaçınılmaz düğünler olmuştur. Bir salonun içinde, gökyüzünü kapatıp çatı altında toplanarak dünya evine girmek tercih edilebilir. Lakin tertemiz, oksijen dolu bir hava, parıldayan güneş ve doğanın muhteşem dokunuşu olan esintinin tenine değmesi ile oluşan huzurun mutluluğa dönüşmemesi düşünülebilir mi? Bence düşünülemez.

Kır düğününden bahsedeceğim tabi ki. Ferah bir ortam, samimiyetle ilişkilendirilebilir. Açık alanda samimiyet artar ve rahatlık seviyesi yükselir. Doğanın içinde olmak, kendi başına insanı içten içe mutlu edebilen bir durumdur. Düğünler de mutluluğun göbeğinde yer alırlar. Almalıdırlar en azından. Durum böyleyken açık hava, doğanın renkleri ve çiftlerin buluşması eşsiz bir güzelliğe sahne olacaktır.

Düğünlerde mekan konusu oldukça önemli bir etken oluyor. Mekanın belirlenmesi, gerekli olacak diğer eşyaların da önünü açıyor. Kapalı bir ortamda düğün hayaliniz var ise havai fişek gösterisinden vazgeçmek durumunda kalmanız gerekebilir. Belli bir saatte, toplu şekilde dışarı çıkıp gösteriyi herkese sunmak, kalabalık ortamlar için iyi bir plan sayılmaz diye düşünüyorum. Bunun gibi bir çok eşya ve malzeme mekana göre değişiklik gösterecektir. Bu sebeple düğün mekanının önceden belirlenmiş olması olumlu sonuçlar doğurur.

Misafirlerinizi memnun etmek organizasyon firması için başta gelen sebeplerden biri. Öncelikli sebep, düğün sahiplerini memnun etmektir ardından ise misafirleri.

Kır düğünlerinin, çiftler için olumlu sonuçları epey fazla oluyor. Temiz hava sayesinde heyecanlarını kontrol edebilme güçleri artıyor. Açık havanın vermiş olduğu rahatlık ve samimiyet çiftlere kendi evlerinde gerçekleştirdikleri bir etkinlik kadar huzur veriyor. Düğüne ebeveynleri ile gelmiş çocukların da sıkılmalarının önüne geçilmiş oluyor.

Tabiki herkesin kır düğünü organize edebileceği kadar büyük ve yeşil bir bahçesi yoktur. Bu sebeple bir organizasyon firmasını devreye sokmak yapılabilecek en iyi şey olur. Kır düğünü konseptine uyum sağlayabilecek bir firma bularak, her şeyi eksiksiz biçimde konuşup planınızı yapabilirsiniz. Kır düğünü ile ilgili emek veren firmalardan birine de https://kervanorganizasyon.com/kir-dugunu-organizasyonu.html adresinden ulaşabilir ve gerekli bilgilere sahip olabilirsiniz.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)

#buttons=(Kapat !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla bilgi
Accept !
Footer Link | Sponsor-Reklam
Bumerang - Yazarkafe