2021’in popüler sakal ve bıyık modelleri

0
2021’in popüler sakal ve bıyık modelleri

Eski çağlardan yakın dönem tarihe kadar erkek dünyasında güç ve statüyü sembolize eden sakal ve bıyık, günümüzde erkeklerin önemli aksesuarları arasında yer alıyor. 

Özellikle son 10 yıldır popülerleşen sakal ve bıyık kültürüne her yıl yeni trendler damgasını vuruyor. 2021 yılının sakal ve bıyık trendleri ise şimdiden tüm dünyada hem erkeklerin hem de kadınların özellikle dijital dünyada en çok paylaştığı konular arasında yer alıyor.

Son dönemlerde erkeklerin yeni tutkusu haline dönüşen sakal ve bakımıyla ilgili tüm ihtiyaçları karşılayan e-ticaret platformu Sakalbaba.com, bahar mevsimiyle birlikte 2021 yılının kalanına damgasını vurması beklenen ve son dönemlerde gündemde olan sakal ve bıyık trendlerini paylaştı.

Dağınık saç ve sakal stili: Hipster

Dağınık saç ve sakal stili: Hipster

2021 yılının ilk çeyreğine damga vuran, saçın ve sakalın birbirine karıştığı ve dağınıklığın merkezde olduğu hipster stili; yataktan yeni kalkmış ancak aynı zamanda da karizmatik ve bakımlı saç ve sakalı tanımlayan bir stil olarak dikkat çekiyor. Bu sakal tarzını elde edebilmek için öncelikle uzun sakallara ve bıyıklara sahip olmak gerekiyor.

Listenin daimi üyesi: Kirli sakal


Listenin daimi üyesi: Kirli sakal

Her yıl olduğu gibi kirli sakal listenin ilk sıralarında yer alıyor. Erkeklerin belki de en çok sevdiği ve bakımı da diğer sakal türlerine göre daha kolay olan kirli sakal, 2021 yılında da karizmasını sürdürüyor.

Pandeminin sonucu: Kısa saç, uzun sakal


Pandeminin sonucu: Kısa saç, uzun sakal

Pandemi döneminde evde uzun zaman geçiren erkeklerin saç ve sakal bakımını daha kolay hale getirmek için arayışları sürüyor. Kısa saç ve uzun sakal konsepti, erkekler için saç ve sakal bakımını pandemi döneminde kolaylaştırırken, yeni bir trend olarak da listede yer buluyor.

Batı Avrupa ve Güney Amerika'da popüler: At nalı bıyık


Batı Avrupa ve Güney Amerika'da popüler: At nalı bıyık

At nalı bıyık, dünyanın birçok bölgesinde kullanılan ve en çok bilinen bıyık türleri arasında yer alıyor. Uzun yıllardan sonra 2021'de erkekler arasında popüler olmaya başlayan at nalı bıyık, özellikle Batı Avrupa ve Güney Amerika ülkelerinde popülerliğini artırıyor.

Osmanlıdan günümüze: Kalem bıyık


Osmanlıdan günümüze: Kalem bıyık

Osmanlı döneminden günümüze kadar Türk erkeklerinin en çok tercih ettiği bıyık türlerinden biri olan kalem bıyık yeniden moda. Özellikle takım elbise ile birlikte harika bir kombin oluşturduğu ifade edilen bu bıyık stili, popülerliği 2021'in ikinci döneminde giderek artacak bıyık trendleri arasında gösteriliyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Tags

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)

#buttons=(Kapat !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla bilgi
Accept !
Footer Link | Sponsor-Reklam
Bumerang - Yazarkafe