Epilasyonda erkeklerin tercihi , XLASE Lazer

0

Epilasyonda erkeklerin tercihi , XLASE Lazer


Lazer epilasyon nedir? ne ÅŸekilde uygulanır? ve kesin sonuçlar verir mi? gibi sorular sıkça sorulmaktadır. Lazer epilasyon hem kadın hem de erkekler için uygulanabilmektedir. Ä°stenmeyen tüylerden kurtulmanın en etkili yolu olan lazer epilasyonlar belirli seans sayısı ile uygulanmaktadır. GeçmiÅŸe bakıldığında oldukça maliyetli ve acılı bir iÅŸlem olan lazer epilasyonlar günümüzde deÄŸiÅŸime uÄŸramıştır. Avrupa’da en çok tercih edilen epilasyon cihazı Xlase Diode lazeri klasik lazerlerden ayıran birçok özelliÄŸi mevcuttur. Çift dalga boyuna ve 2800 watt. ve 4000 watt.güce sahip olan acısız Xlase lazer 25 dakika gibi kısa bir sürede uygulanmaktadır. Gerek güç gerekse dalga boyu sebebiyle rakiplerine fark atmayı baÅŸarmış olan cihaz acısız lazer deneyimini yaÅŸamak isteyenler  https://xlaseturkiye.com/   için ideal bir seçimdir. Erkeklerin acı eÅŸiÄŸi kadınlar ile kıyaslandığında düşüktür bu sebeple epilasyonun acıya sebebiyet verip vermeyeceÄŸi erkekler tarafından merak edilmektedir. Erkeklerde kıllanma problemi oldukça sık yaÅŸanmasına karşın yalnızca anlık ve acısız çözümlere yönelme yapılmaktadır.



4 Mevsim Lazer Epilasyon

Dünyada üretilmiş olan ilk çift dalga boyuna sahip , lazer cihazı olan Xlase tüm kıl tiplerinde yüksek performans göstermektedir. Kıllarım ince veya seyrek işe yarar mı? gibi soruların oluşmasına neden olmadan her türlü kıl tipinde yüksek performans gösterebilmektedir. Özellikle erkek epilasyon için sıklıkla tercih edilen cihaz 2800 ve 4000 Watt seçeneklerinde güce sahiptir. Seanslarının 25 dakika sürmesi zamandan tasarruf ederek işlemlerini halletmek isteyenler için vazgeçilmezdir. Eski nesil lazer cihazların rafa kaldırılmasına sebebiyet veren Xlase Diode lazer cihazı yaz kış uygulanabilmektedir. Acısız lazer uygulamasında yeni bir çığır açan cihaz 4 ile 6 seans aralığında kıl problemlerinin önüne geçmektedir. Erkek epilasyon seçenekleri arasında sıklıkla tercih edilmesinde acısız bir deneyim sunmasının rolü fazladır. Acı eşiği düşük olan erkeklerin kıl sorunlarının önüne geçmek amacıyla tercih ettiği Xlase lazer epilasyon 10Hz atış tekrarı ile ayrıcalığını ortaya koymayı başarmıştır. Acısız lazer deneyimi ayrıcalıklarından faydalanmak isteyenlerin vazgeçilmezi olan Xlase lazer ile istenmeyen tüylerden kurtulmak oldukça kolaydır. Derinin alt katmanına kolayca ulaşabilen Diode lazer ışınları kısa seans süreleri ile yüksek performans göstermektedir.



Epilasyonda erkeklerin tercihi , XLASE Lazer
Acısız Diode Lazer


Yüksek performans ile acısız lazer deneyimi almak geçmiÅŸte imkansız görünmekteydi. 1 saatten uzun süren seansların yaz aylarına denk gelmemesi için büyük bir çaba sarf edilmekteydi. Fakat günümüzde bu durum neredeyse tamamen deÄŸiÅŸmiÅŸtir. Xlase Diode Lazer acısız bir deneyim sunarak yüksek performans göstermektedir. Erkek epilasyon için tercih edilen cihaz yüz, sırt ve kol bölgelerinde kolaylıkla uygulanabilmektedir. Uzun süre beklenmesine gerek olmadan 25 dakika kadar kısa bir süre de seans tamamlanmaktadır. BronzlaÅŸtım lazer yaptırabilir miyim? veya yaz lekelenme olur mu? gibi soruların oluÅŸmasına sebebiyet vermeden dört mevsim uygulanabilmektedir. Erkeklerin kendilerini daha özgüvenli hissetmeleri için gerekli olan tüylerden kurtulmanın en acısız yoludur. Kış aylarında erkeklerin dert etmediÄŸi tüyler yaz aylarında havuz ve denize girileceÄŸi için büyük bir sorun teÅŸkil etmeye baÅŸlamaktadır. Erkekler bunun için oldukça kısa süreli çözüm arayışını girerek anı kurtarmayı amaçlar. Bunun en büyük sebebi ise gerek zaman kaybı yaÅŸamamak gerekse acı çekmemektir. Fakat Xlase Diode Lazer için bu bahaneler geçerli deÄŸildir. Zaman tasarrufu saÄŸlayarak istenilen aylarda kolayca yaptırılabilmektedir. Erkek epilasyon denildiÄŸinde korkulan acı durumu minimum seviyededir. Kadın ve erkeklerin çekinmeden yaptırabildiÄŸi Xlase Diode Lazer tüm cilt tipleri için uygundur. Koyu cilt tipleri de dahil olmak üzere tüm ciltlerde uygulanabilen lazer buz baÅŸlık özelliÄŸi sayesinde acıyı ortadan kaldırmaktadır. Xlase  Diode Lazer 4 ile 6 seans arasında istenmeyen tüyler için kesin çözüm sunmaktadır. 


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)

#buttons=(Kapat !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla bilgi
Accept !