Simpra ile işler tıkırında

0

Simpra ile işler tıkırında


30 yılı aşkın tecrübe birikimiyle birlikte restoran ve otellerde, geliştirdiği yazılım programları sayesinde; rezervasyon, sipariş ve ödeme işlemleri konusunda, müşterilerine ve kullanıcılarına 7 gün 24 saat hizmet vermektedir. Simpra’nın en önemli özelliklerinden bir diğeri ise siz değerli müşterilerine POS sistemi ile destek sağlamasıdır.


POS Sistemi

Simpra POS sistemi ile işletmenizin sağladığı bütün süreçleri baştan aşağı hızlı ve kolay bir şekilde yönetebilir ve aktif olarak kullanabilirsiniz. 100’den fazla markanın aktif olarak kullandığı bu özellik sayesinde sizlerde işletmenizi diğer firmalardan bir adım öne taşıyabilirsiniz! İşletmenizde sağladığınız iş akışlarını düzgün ve programlı şekilde kurgulayıp; telefonlarınıza rapor sunmasını POS Sistemi sayesinde sağlayabilirsiniz!


İşletmenize özel olarak tasarlanan menülerle, POS sistemi üzerinden mekânınızdaki her yeri görebilir, buna göre plan tasarlayıp, uygulayabilirsiniz. Gelişmiş ve aktifleştirilmiş müşteri kategorileştirme özelliği sayesinde; misafirlerinizi ve müşterilerinizi gruplandırabilir, dilediğiniz gibi özel menüler oluşturup, rapor sağlayabilirsiniz. 


Simpra Sadakat Programı

İşletmelerin, müşterilerin memnuniyetini sağlamak amacıyla beraber, kendilerini daha sık ziyaret etmesinin temelini sağlayan bir program olan Simpra Sadakat Programı, müşterilerin fırsatlardan; kampanyalardan ve indirimlerden faydalanmasını sağlar. Sadakat programı sayesinde, müşterilerinizin satın alma alışkanlıklarının verilerini analiz edip; bu verileri baz alarak müşterilerinizin memnuniyetini sağlayacak kaynaklar kullanabilirsiniz.


Simpra Otel

Otelinizin birçok verilerini Simpra Otel otomasyonu sayesinde kolayca görebilir ve bu verilere dayanarak müşterilerinize daha sağlıklı ve kaliteli olanaklar sağlayabilirsiniz. Peki, Simpra PMS Otel Yönetim Sistemi nedir ve ne işe yarar?


Simpra PMS Otel Yönetim Sistemi

Simpra’nın Otel Yönetim Sistemi özelliği sayesinde otel rezervasyonlarınızı oldukça kolay ve pratik bir şekilde yönetebilmenizin yanında, hizmet kalitenizi de maksimum seviyeye çıkarabilirsiniz! 60’dan fazla acente bağlı olarak çalışan Simpra’nın Booking özelliği sayesinde işletmenizin rezervasyonlarını anlık olarak sistemde görebilme imkânına sahipsiniz!


Otelinizdeki odaların aktif durumuyla ilgili olarak bütün süreçleri tek bir tıkla görebilir, bunun yanında; farklı tiplerdeki odaların özel fiyatlarını görüntüleyebilir; belirlemiş olduğunuz tek fiyat formülüyle de bütün odalarınızın fiyatlandırmasını otomatik olarak güncelleyebilirsiniz!


Simpra PAY

Simpra PAY uygulaması ile temassız ya da PİN kullanarak ödeme gerçekleştirebilir; ödeme yaptığınıza dair e-belge oluşturup, tarafınıza iletilmesini sağlayabilirsiniz. Android işletim sistemine sahip olan bütün cihazlarda temassız geçebilme özelliğine sahip!


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)

#buttons=(Kapat !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla bilgi
Accept !
Footer Link | Sponsor-Reklam
Bumerang - Yazarkafe