Velashape Fiyatları

0

Velashape Fiyatları
Özellikle pandemi ile bölgesel yağlanma problemi yaşayan kişilerin sayısı her geçen gün artmaya başladı. Bu nedenle bölgesel yağlanmaya karşı estetik tedavi araştırmaları yapılıyor. Velashape de bu yöntemlerden bir tanesi. Herhangi bir cerrahi işlem olmadan, ameliyatsız şekilde gerçekleştirilen uygulama ile tek seansta önemli sonuçlar alınıyor. Ayrıca yağlanmanın türü, büyüklüğü ve seans sayısı gibi faktörlere göre Velashape fiyatları değişiklik gösteriyor. Şimdi size uygulamanın pek çok detayından bahsedeceğiz.

Velashape Nedir?

Özellikle selülit söz konusu olduğunda akla gelen Velashape, bölgesel yağlanmaların hemen hepsine karşı net bir çözümdür. Isı ve vakumun var olduğu Elos tekniği ile vakum teknolojisi sayesinde, bölgesel yağlanma olan bölgenin ısıtılması, bunun sonucunda yağ hücrelerinin değişikliğe uğraması perspektifine dayanan bir uygulamadır. Kızılötesi ışınlar ile hedeflenen bölgeye ısı gönderildiği için diğer bölgeler bu ısıdan etkilenmez ve ciltte de herhangi bir gözle görülür olumsuzluk yaşanmaz. Üstelik uygulama gerçekleştirildikten sonra hemen olumlu etkileri görülmeye başlanır.

Velashape İle Bölgesel İncelme

Çok sık tercih edilen bölgesel incelme teknolojisi olan Velashape, kadın ve erkeklerde tercih ediliyor. Teknik ile ilgili bazı detaylar aşağıdaki gibidir:

     Özellikle kalça ve karın bölgesine uygulanan Velashape tekniği, başlığının uygunluğu sebebi ile tüm vücut için tercih edilebilir.

     İlk seanstan sonra bile ciltte sıkılaşma gözlemlenmeye başlanır. Ancak asıl etki, son seans uygulandıktan sonraki 8 ila 10 hafta arasındaki süreçtir.

     4 ila 10 seans arasında uygulanan bir estetik tedavidir.

     Tedavi sırasında cilde ısı verildiği için cildin altında küçük sıcaklıklar hissedilir. Belirli kızarıklıklar oluşur. Ancak bu kızarıklıklar herhangi bir işlem olmadan birkaç saat içerisinde kaybolur.

Velashape hem çok etkili hem de oldukça güvenilir ve ağrısız bir estetik tedavidir. Bu nedenle bölgesel yağlanma ile karşılaşanların aklına ilk gelen teknolojiler arasındadır.

Velashape Fiyatları: Flora Klinik

Hijyenik ve Sağlık Bakanlığı tarafından belirtilen kriterlere uygun olan kliniklerde gerçekleştirilmesi gereken Velashape tekniği, oldukça etkili ve ağrısızdır. Ancak Velashape fiyatları konusunda net bir fiyat söylemek hem mümkün değil hem de yasal değildir. Bu kapsamda;

     Seans sayısı,

     Yağlanma türü ve

     Yağlanma oranı gibi faktörlere bakılarak, Velashape 3 fiyatları belirlenmektedir.

Sağlık Bakanlığı kriterlerine uygun olan ve pek çok tekniği uygulayan Flora Klinik, uzman estetisyenler sayesinde taleplerinize karşılık vermektedir. +90 212 215 57 87 numaralı telefonu arayarak, konu hakkında uzmanlardan detaylı bilgi alabilirsiniz. Biz de bu içeriğimizde “Velashape Fiyatları” hakkında bahsederek, size detaylı bilgi vermeye çalıştık.


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)

#buttons=(Kapat !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla bilgi
Accept !