Bonita Nail

0
Bonita Nail

Bonita nail sitemiz içerisinde birbirinden farklı uygulamalar ve nail art çalışmaları hazırlanmaktadır. Görselliğin en zirveye taşındığı nail art çalışmaları ile beraber son dönemin en popüler tırnak görünümüne sahip olmak çok daha kolaydır. bonita nail sitemiz içerisinde protez tırnak kampanyaları ve farklı nail art çalışmaları düzenlenmektedir.

Tırnakların uzun ve şekilli durmasını isteyen kişiler için hem küt hem de oval protez tırnak uygulamaları yapılmaktadır. bonita nail olarak verdiğimiz hizmeti zirveye taşımaktadır. Müşteri memnuniyetimiz en önemli önceliğimizdir.

Bonita Nail İle Dayanıklı Protez Tırnak Uygulamaları

bonita nail olarak en gelişmiş ürün ve malzeme kullanımı ile dayanıklı protez tırnak çalışmaları yapmaktayız. Protez tırnak, tırnakların uzun durmasını sağlayan hem küt hem de badem şekle sahip olan tırnak çeşitleridir.

Kişiler aradıkları tırnak modeline bonita nail aracılıyla ulaşmaktadır. Aynı zamanda yapılan uygulama ile beraber uzun süre kalıcı ve dayanıklı tırnaklara sahip olmak çok daha kolay hale gelmektedir. Tırnak üzerine kalıcı oje, jel oje ya da nail art uygulamaları da yapılmaktadır.

Kalıcı Oje İşlemleri İle Birlikte Estetik Duruş Sergileyen Tırnak Yapıları

Kalıcı oje işlemleri sürekli olarak oje yenilemeye vakti olmayan kişilerin tercih ettikleri bir işlemdir. Bu uygulama zamandan tasarruf etmeye yardımcı olmaktadır. Kalıcı oje çalışmalarında tırnakların görselliği de üst seviyeye taşınmaktadır. Son dönemin popüler olan parlak ve taşlı nail art çalışmaları da merkezimiz tarafından yapılmaktadır.

 

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)

#buttons=(Kapat !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla bilgi
Accept !