5 adımda 5 beden ince görünün!

0
5 adımda 5 beden ince görünün!

Yanlış seçimlerle kilonuza kilo katmayın. Küçük bir makyaj ve kıyafet hilesi ile ince görünmenin keyfini yasayın. 

Aylardır, hatta yıllardır çabalıyorsunuz, ama siz çabaladıkça sanki isler daha da zorlaşıyor. Tartıda gramları fark edebiliyorsunuz belki, ama aynaya bakınca is değişiyor. Belki de artik kilolar o kadar önemli değil, ama hani su uzun zamandır beklediğiniz davet var ya iste o yaklaşıyor. Ve siz ne olursa olsun herkesi şaşırtmak istiyorsunuz. Evet, kararlısınız. Ne olursa olsun zayıf görüneceksiniz. Peki, hala bir türlü kurtulamadığınız su fazlalıklarla mı? Sakin olun ve arkanıza yaslanın. Çünkü çabalarınızın karşılığını artik alacaksınız. Vücudunuzda, saçınızda, makyajınızda, kıyafetlerinizde uygulayacağınız birkaç hile sizi yüzde yüz daha ince gösterecek. Davette düşmanlarınızı çatlatmaya hazır olun, çünkü siz bile hayrete düşeceksiniz...

1. ADIM KIYAFET


Renkler
Koyu renklerin zayıflattığını unutmayın. Renk uyumu olan kıyafetler seçin. Tek bir renk giyerseniz daha ince görünürsünüz. Modası geçmeyen siyahî ve asker yeşilini kullanabilirsiniz. Koyu renkleri vücudunuzun alt kısmına giyin, böylelikle daha ince görünürsünüz. 

Desenler
Giyeceğiniz kıyafette büyük şekiller olmamasına dikkat edin. Küçük şekiller her zaman sizi ince gösterir. Üstünüze büyük şekillerden ve geometrik desenlerden oluşan giysiler giymeyin. Enine çizgiler yerine, boyuna çizgileri tercih edin.

Etek
Etek boyu seçimi çok önemlidir. Etek boyu sizi vezir de edebilir rezil de. Yanlış yaptığınız bir seçim sizi olduğunuzdan daha kilolu gösterir. Dizde biten etekleri ya da uzun etekleri tercih etmelisiniz. Diz üstündeki etekler, dikkati kalın olan üst bacaklara çekerler.

Pantolon
Diz altında biten kabri pantolonları giyebilirsiniz. Pantolonlarda cep seçimine dikkat edin. Çünkü cepsiz pantolonlar kalçalarınızı daha büyük gösterir. Cepli pantolonlar ise kalçadaki fazlalıkları kapatmada yararlı her zaman yararlı olur. 

2. ADIM VÜCUT


Ten rengi
Yanık ten her zaman daha sağlıklı ve zayıf bir görüntü yaratır. Eğer hala bronzlaşmadıysanız bronzlaştırıcı pudra ve kremlerle teninizi koyulaştırın.

Bacaklar
Bacaklarınızın ince ve seksi görünmesini istiyorsanız önüne ve arkasına vücut yağı sürün. Bacağınızın daha uzun ve ince olduğunu göreceksiniz... 

Eller
Parmaklarınız kısa ve tombul diye üzülmeyin, çünkü bunun da bir çaresi var. Ojenizi sürerken tırnaklarınızın kenarlarında boşluk bırakın. Artik daha ince görünüyorlar değil mi?

3. ADIM MAKYAJ


Makyaj yaparken elmacık kemiklerinizin altına koyu tonlarda allık sürmeyi tercih edin. Yüzünüzü daha zayıf gösterecektir. Gözlerinizin üst kapağının dışına siyah göz kalemi sürün. Alt kısmına ise göz kalemi çekmeyin, aksi halde gözleriniz daha küçük görünür. Gözlerinizin büyük görünmesi yüzünüzün de zayıf görünmesini sağlar. Ayrıca mutlaka kirpiklerinizi kıvırıp maskara sürün.

Kaşlar
Eğer iri bir yüze sahipseniz, kalın kaslar yüzünüzde daha fazla yer kaplayacağı için daha ince görünürsünüz. Kaslarınız ince ise bu yüzünüzü daha iri gösterecektir.

4. ADIM SAÇ 


İnce görünmek için en önemli adımlardan biri de saçlar. Topuzlar ya da atkuyrukları yuvarlak yüz hatlarını uzatır. Eğer kâkülleriniz varsa kesinlikle yuvarlak fön çektirmeyin. Yüzünüz olduğundan daha şişman görünür. Boynunuzun kısa olmasından yakınıyorsanız, saçlarınızı arkada toplayın ve omuzlarınızın görünmesini sağlayın. Vücudunuzun üst kısmi daha uzun görünecektir. Unutmayın küçük hileler her zaman ise yarar, özellikle de saçlarda.

5. ADIM AYAKKABI


Boyunuz uzun da olsa yüksek topuklu ayakkabılar giyin. Bu siluetinizi daha ince gösterecektir. Çünkü alçak topuklar sizi kilolu ve kısa boylu gösterir. Ayrıca ayakkabıda bilekten bağlı modeller her ne kadar seksi olsalar da bacak boyunuzu kısa gösterir. Bacaklarınızın ve genel görünümünüzün olduğundan daha ince görünmesi için bilekten bağlı olmayan modelleri seçin. Doğru seçimlerin ne kadar ise yaradığını göreceksiniz.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)

#buttons=(Kapat !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla bilgi
Accept !
Footer Link | Sponsor-Reklam
Bumerang - Yazarkafe