Mobilyalarınızı Yenilemek İçin Keyifli Öneriler

0
1990’lara kadar dünya genelinde önce 1. ve 2. Dünya savaşlarının yıkıcı etkisinin yıllar süren yokluk yankısı sonra da üretimin hızlanmak için patinaj yaptığı dönem, giysi, eşya, mobilya hatta gıdanın ulaşılmaz ve değerli olmasına neden olmuştur. 

İşte bu 1940-1990 arası dönem tüm dünyada yokluğun hemen herkes için geçerli olduğu, mevcut bir eşyanın nesiller boyu kullanıldığı aynı zamanda da malzeme kalitesinin henüz polyester, sıkıştırılmış sunta gibi yapay desteğin söz konusu olmaması nedeniyle yüksek olduğu bir dönemdi. Ancak 1990’lardan sonra seri üretimin hızla artması, ürünün ucuzlaması ve zincirleme olarak eşyanın değerini yitirmesi gibi bir sonuç ortaya çıktı.

Günümüzde bu nedenle insanlar mevcut mobilyalarını yenilemek yani onararak günün trendine uydurmak yerine atmak ve tüketmek eğilimi gösteriyorlar. Ancak aile yadigari manevi değeri olan bir eşya, hayat boyu saklamak istediğiniz malzemesi kıymetli bir mobilya ya da döşemesi yırtılmış olmasına karşın tarzı sizin için çok keyifli olan bir koltuk için tek çözüm atmak yenisi almak ve tüketmek değil.

Tüketme alışkanlığına naif bir yaklaşım geliştirmek, malzeme, tasarım ya da sadece duygusal kalitesi yüksek eşyaları geleceğe taşımak için deco.zone Türkçe dekorasyon blogunun size sunacağı önerileri çok seveceksiniz. Keyifli boyama önerileriyle eski sandalyeleri çok tarz dekorasyon detaylarına dönüştürmek, döşemelere en ternd desenlerle kumaş fikirleri sunmak bir yana eşyayı nasıl boyayacağınızdan nasıl tamir edeceğinize kadar pek çok bilgi deco.zone’da uzmanlar tarafından yalın bir dille anlatılıyor.

Eski sandalyelerinizi nasıl boyacacağınız, yüzleri eskimiş koltuklarınızı nasıl yenileyeceğiniz, eski salon takımınızı nasıl beyaza boyayacağınız gibi detaylar hakkında bilgi sahibi olmak için size yeter.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)

#buttons=(Kapat !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla bilgi
Accept !