2016 Estetik Trendlerini Açıklıyoruz!

0
Güzellik çağlar boyu değişmeyen her insanın arzuladığı bir kavram olsa da, moda akımları gibi, yıldan yıla değişen ön plana çıkan estetik güzellik uygulamaları bulunuyor. Son 3 senedir favori estetik uygulamaları arasına giren Örümcek Ağı Estetiği, bu sene de, yine ipi göğüsleyecek gibi gözüküyor.

Estetik Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Bülent Cihantimur, ameliyatsız estetik uygulamalarını geleceğin kozmetik cerrahisi olarak adlandırıp, hastaya özellikle iyileşme sürecinde birçok fayda sağlayan neştersiz işlemlerin, 2016 yılının estetik trendleri olacağını söyledi.

Cihantimur: “Artık eskisi gibi uzun iyileşme süreçleriyle sosyal hayattan koparan, hastayı eve kapatan ve bu şekilde psikolojisini bozan estetik uygulamalar tercih edilmiyor. Aslında bu trend Örümcek Ağı Estetiği ile başladı. Öğle arasında bu işlemi yapan pek çok çalışan, iş hayatının içinde bulunan hastamız oldu. Kolajen yapıyı aktive eden bir uygulama olduğu için, günden güne sıkılaşan ciltleriyle, 6 ay içerisinde Örümcek Ağı estetiğinden son derece büyük fayda gördüler” dedi.

Op. Dr. Bülent Cihantimur 2016 estetik trendlerini şu şekilde sıralıyor:

Örümcek Ağı Estetiği

Örümcek Ağı Estetiği cilt alt dokusunda ince uçlu iğneler vasıtasıyla tıpkı örümcek ağı gibi yerleştirilen medikal iplerle yapılıyor. Zaman içinde kolajen yapının bu bölgede artmasıyla oluşan lifting mekanizmasının, cildi gerdiğini, toparladığını ve var olan kırışıklıkları yok ettiği gözlemleniyor. Her şeyden önemlisi, son derece pratik uygulamasıyla en doğal sonuçların alındığı bir teknik olarak göze çarpıyor.

Kişiye Özel Planlamalar, cilt analizi

2016 yılında özellikle koruyucu önlemler en trend hareketler arasında yer alacak. Artık insanlarda yaşlanmadan önlemler alma bilinci yavaş yavaş oturdu. Eskiden bireyler cildi tam manasıyla yıpranmadan herhangi bir uygulama yaptırma taraftarı değildi. Fakat artık 30’lu yaşların başında botoks başta olmak üzere, medikal uygulamalardan faydalanıyor ve cilt analizi yaptırarak, gelecekte karşılaşacakları problemlere uygun tedavi planlamalarına uyuyorlar. Bu da her zaman yaşı yani yaşlanma belirtilerini geriden takip etmek demek.

Yağ enjeksiyonları

Kök hücreden zengin hale getirilmiş yağ enjeksiyonları bu sene son derece fazla kullanılacak. Çünkü bireyler kök hücrenin ne kadar önemli bir yapı olduğunu ve son derece doğal bir görünüm sağladığını fark ettiler. Kliniklerimde kullandığımız ve soyadımla anılan Cihantimur Yağ Transferi klasik yağ enjeksiyonlarından farklı bir tekniğe sahip. Kapalı lipokid metoduyla geliştirilen bu teknik sayesinde hastanın kendi yağından çekilen ve kök hücreden zenginleştirilmiş yağ dokusu daha uzun süre canlı kalıyor ve kök hücrenin verdiği doğallık ve canlılığa ek olarak, daha fazla yağ toplanmasına vesile oluyor. Cihantimur Yağ Transfer sistemi, kalça büyütme, dudak büyütme, meme büyütme, çarpık bacak düzeltme ve daha birçok bölgede güvenle kullanılabiliyor. Özellikle ameliyatsız yüz germe işlemlerinde Örümcek Ağı Estetiği ile entegre edilerek yapılabilen bu uygulama sonrasında, hastalar herhangi bir şişlik, morarma ya da acı hissetmeden, anında iyileşme süreci yaşayabiliyorlar. Ayrıca çekilen yağlar bu teknik sayesinde yüksek oranlarda toplanabildiği için, bölgesel yağlanmanın da önüne geçilebiliyor.

Ameliyatsız meme ve popo büyütme

Dediğim gibi cerrahiden olabildiğince uzak durmaya çalışan bireylerin bir diğer tercihi ise, dolgu uygulamaları olacak. Medikal dolgular sanılanın aksine sadece yüz bölgesinde kullanılmıyor. Ameliyatsız meme ve popo büyütme için geliştirilmiş medikal dolgular, son derece güvenli ve estetik sonuçların alınmasına fayda sağlıyor. Eğer göğüslerde sarkma veya form kaybı yoksa, meme dolgularıyla izsiz bir şekilde 1-2 cup göğüsleri büyütmek mümkün.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)

#buttons=(Kapat !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla bilgi
Accept !
Footer Link | Sponsor-Reklam
Bumerang - Yazarkafe