Düğün konseptine özel damatlık tüyoları

0
Moda dünyasının değişen trendleri şüphesiz ki damatlık modellerini de etkiliyor. Erkeklerin modaya olan merakı farklı düğün konseptleri damatlıklarda sıradanlığı ortadan kaldırıyor. 

2017 sezonunda öne çıkan damatlık modelleri ve damatlara özel kombin önerilerini Kiğılı kreatif direktörü Sayit Çakıcı anlatıyor. Damatlık seçimini etkileyen faktörler ile ilgili olarak “Düğün konsepti, damadın vücut tipi hatta gelinin seçeceği gelinlik modeli bile damatlığın modelini ve rengini etkiliyor”

Bir damat cool, trend, karizmatik ya da sportif olabilir. Nasıl görünmek istediğini ve düğün konseptini belirleyen erkekler için ise moda dünyası birbirinden farklı seçenekler sunuyor. Bu kadar çeşitli model arasında kararsız kalan erkeklerin imdadına ise stil danışmanları yetişiyor.
Farklı düğün konseptleri için damatlık önerilerinde ilk sırayı, yükselen trend olan kır düğünleri alıyor. Çakıcı, kır düğünü ile evlenecek damatlara önerisi ise kumaş ve damatlığın rengi oluyor.

Kır düğününde keten şıklığı
Açık havada yeşil ve mavinin dansına eşlik eden birbirinden renkli çiçekler arasında siyah bir damatlık seçiminden uzak durulması gerekiyor. Ancak koyu renk damatlıktan vazgeçemeyen adaylar için ise küçük tüyolar yok değil. Örneğin kravat seçiminde doğadan ilham alınarak gelin çiçeğinin içerisinde yer alan çarpıcı tonlardan destek alınabiliyor. Lavantalardan hazırlanmış bir gelin buketi ile mor kravatın sevgili eşiniz ile aranızdaki uyumu da sağlayacağınızdan şüpheniz olmasın.

Moda dünyası kır düğünleri için keten kumuştan hazırlanan damatlıkları öneriyor. Kır düğünleri için ise farklı renk ve kalıpları ile keten takım elbiseler ise Abdullah Kiğılı mağazalarında damat adaylarının beğenisine sunuluyor. Sayit Çakıcı, kır düğünleri için siyah, lacivert, mavi ve koyu mavi tonlardaki takım elbiselerin de sportif alternatiflerin vazgeçilmez renkleri arasında yer aldığını belirtiyor. Çakıcı, birbirine yakışan ve birbirini tamamlayan ceket ve pantolon takım seçeneklerini öneriyor.

Her sezonun favori renkleri siyah, lacivert, bordo…
Çakıcı, damatlıkta klasik renkleri ve kesimleri tercih eden damatlar için her sezon damatlık koleksiyonlarında siyah, lacivert ve bordo renkli smokinlerin yer aldığını beliriyor. Bu renklerin kendi içinde kombinlenerek damatlıkların hareketlendirilebileceğini de belirten Sayit Çakıcı, siyah pantolon, ve yelek üzerine alınacak bordo bir ceket ile damatlığın hareketlendirilebileceğini belirtiyor.

Düğününüz bir otel salonunda olacak ve sizin tercihiniz ise smokinden yana ise bu sır sizi terlemekten kurtaracak. Üzerinizdeki stres ve yaz sıcağı ile boncuk boncuk terleyen damatlar, Çakıcı size özel kombin önerisi, smokinin içine giyilecek olan yelek oluyor. Seçilecek yeleğin en az ceket kadar şık ama daha hafif olması şartını ise unutmamak gerekiyor. Böylece ilk dans ve misafir selamlamalarından sonra ceketinizi çıkartarak da şıklığınızı devam ettirebilirsiniz.

Düğününde özel olmak isteyen, kendi tarzını ve renklerini belirlemek isteyen damatlar için ise özel dikim damatlıklar ön plana çıkıyor. Sayit Çakıcı, Kiğılı mağazalarında damatlar için özel dikim hizmeti verdiklerini ve özel dikim damatlıkların, damat adayının vücut tipi, tarzı ve düğün konseptine uygun olarak profesyonel stil danışmanları ile tasarlandığını belirtiyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)

#buttons=(Kapat !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla bilgi
Accept !
Footer Link | Sponsor-Reklam
Bumerang - Yazarkafe