'Botoks uygulamasını uzmanlar yapmalı'

0
Son günlerde sıklıkla karşılaşılan evde botoks işlemlerinin ortaya çıkardığı sonuçları Dermatolog Dr. Yelda Bice değerlendirdi. 

Botoks uygulamalarında hijyenik ortamın önemini vurgulayan Bice, “Türkiye ve tüm dünyada en çok kullanılmakta olan ameliyatsız estetik uygulaması botoks, yaygın bir biçimde kullanılmaktadır. Ancak çok sayıda bilinmeyen ya da yanlış bilinen uygulamalar mevcuttur. “ ifadesini kullandı.

“Diş gıcırdatma tedavisinde botoks kullanılmaktadır”

Botoksun bir tek yüzdeki mimiklerde uygulanmadığının altını çizen Dr. Yelda Bice, “Aşırı terleme, migren ve çeşitli ağrı tedavilerinde botoks yöntemi kullanılmaktadır. Çiğneme kaslarının aşırı gelişmesi, büyümesi ile oluşan diş gıcırdatma sorunlarında da botoks kullanılabilmektedir” dedi.

“Ucuz botoks uygulamaları kalıcı hasarlar bırakabilir”

Botoks uygulamalarında yapılacak yanlış uygulamaların kalıcı hasarlar bırakabileceğini belirten Dermatolog Dr. Yelda Bice sözlerine şöyle devam etti: “Uygulama biçimleri çok önemli. Botoks sinir uçlarını etkileyen bir uygulama olduğu için ufak bir hata mimiklerin bozulmasına ya da tüm vücudu etkileyecek olumsuz sonuçlara neden olabilir.

Botoks, bir uzman eşliğinde takibi yapılarak uygulanmalıdır.Son yıllarda çok fazla ilgi görmesi nedeni ile maliyeti daha ucuz ameliyatsız estetik uygulamaları ile karşı kaşıya kalmaktayız. Ürünlerin içeriği ve uzman doktor araştırılmadan uygulama yapılmasından kaçınılmalıdır”

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)

#buttons=(Kapat !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla bilgi
Accept !
Footer Link | Sponsor-Reklam
Bumerang - Yazarkafe