İzmir Havuz Başı Düğün Mekanları

0

İzmir Havuz Başı Düğün Mekanları

İzmir havuz başı düğün mekanları sayesinde açık havada, ferah ve unutulmaz bir düğün organize edebilirsiniz. Açık hava düğünleri, genellikle yaz aylarında ve havuz başında olacak şekilde yapılmakta. Bu sayede cıvıl cıvıl bir havada rüya gibi bir düğün gerçekleştirilmiş oluyor. İzmir’de Foça, Urla, Alaçatı, Çeşme gibi yazlık mekanların yanında Bayraklı, Konak, Narlıdere, Buca, Alsancak ve Balçova gibi daha merkezi lokasyonlar da tercih ediliyor.

İzmir'de en iyi havuz başı düğün mekanları hangileri? Havuz başı düğün mekanlarının fiyatları ne kadar? Sizler için bu soruların yanıtlarını ve mekanların sundukları hizmetleri yazımızın devamında derledik. Farklı lokasyonlarda yer alan açık hava düğün salonları ve fiyatları hakkındaki bilgilere DüğünYardımcısı.com sitesinden ulaşabilirsiniz.


İzmir Havuz Başı Düğün Mekanlarının Fiyatları

Bahar ve yaz aylarında mükemmel bir düğün organize etmek için havuz başı düğün salonlarını tercih edebilirsiniz. Farklı lokasyonlara göre değişiklik gösteren fiyatları ile bu mekanlara DüğünYardımcısı.com sitesinden ulaşabilirsiniz. İzmir Havuz başı düğün salonu fiyatları; otel, kır bahçesi ve kapalı havuz olarak üçe ayrılıyor. Otellerde yapılan organizasyonların kişi başı hafta içi fiyatları 50 TL’den, hafta sonu 80 TL’den başlıyor. Kapalı havuz fiyatlarının hafta içi 35 TL’den, hafta sonu 40 TL’den başladığı göze çarpıyor.


Hilton Otel

İzmir havuz başı düğün mekanları arasında yer alan Hilton Otel ile hayalinizdeki düğünü yapabilirsiniz. Konak ilçesi Alsancak semtinde yer alan ve oldukça merkezi bir konuma sahip olan Hilton Otel’de paket başlangıç fiyatları, kişi başı 150 TL olarak belirlenmiş. Yemekli, yemeksiz ve kokteyl düğün kapasitesi 750 kişi olan mekanda, otopark ve konaklama imkanları da bulunuyor. İzmir'de havuz başı düğün mekanları arasında ilk sıralarda gelen bu mekanda aynı zamanda after party, baby shower, nikah töreni, nişan, parti, kına ve sünnet düğünü organizasyonları da düzenleyebilirsiniz.


Swissotel Büyük Efes İzmir

Alsancak’ta yer alan otellerden biri olan Swissotel Büyük Efes, 1000 kişilik kapasitesiyle havuz başı, açık ve kapalı davet alanları sunuyor. Aynı zamanda 750 kişilik konaklama imkanı bulunan İzmir havuz başı düğün otelleri arasında yer alan Swissotel Büyük Efes aracılığıyla mükemmel bir düğün yapabilirsiniz.

Alsancak’ta yapacağız eşsiz bir havuz başı düğün için DüğünYardımcısı.com sitesini ziyaret edebilirsiniz. Sitede yer alan danışmanlık servisini ücretsiz arayarak mekanlar hakkında detaylı bilgiler edinebilirsiniz.


Kaya İzmir Thermal Hotel

Kaya İzmir Thermal Hotel, Narlıdere’de bulunmaktadır. Bu otel, İzmir havuz başı düğün organizasyonu için tercih edebileceğiniz açık, kapalı, kır bahçesi ve havuz başı davet alanı bulunan otellerden biridir. Mekan, Narlıdere semtinde bulunan açık hava düğün salonları içerisinde 2000 kişilik kapasitesi ile ön plana çıkıyor.

İzmir havuz başı düğün salonu fiyatları gözünüzü korkutmasın. DüğünYardımcısı.com sayesinde bütçenize uygun mekanları bulabilirsiniz. Narlıdere’de yer alan Kaya Otel’in fiyatları yemekli organizasyonlarda kişi başı hafta içi 200 TL’den, hafta sonu ise 300 TL’den başlıyor. Kokteyl davetlerde ise başlangıç fiyatları hafta içi 150 TL, hafta sonu ise 200 TL olarak göze çarpıyor.


Anemon İzmir Otel

Bayraklı’da yer alan otellerden biri olan Anemon İzmir Otel, kapalı ve açık davet alanları ile sizlere eşsiz bir düğün gecesi sunuyor. İzmir havuz başı düğün salonlarından biri olan Anemon Otel, bahar ve yaz aylarında en çok tercih edilen mekanlardan biri. Otel; 400 kişilik kapalı, 750 kişilik açık davet alanı ve 150 araçlık otopark kapasitesi ile sizlere en iyi hizmeti vermeyi amaçlıyor.

Mekanın fiyatları ise yemekli organizasyonlarda kişi başı hafta içi 50 TL’den, hafta sonu ise 100 TL’den; kokteyl fiyatları ise hafta içi 30 TL’den, hafta sonu ise 50 TL’den başlıyor. Mekanın en güncel fiyatları için DüğünYardımcısı.com sitesini ziyaret ederek “Teklif Al” butonu aracılığıyla ücretsiz bir şekilde teklif alabilirsiniz.


Efsuna Garden

İzmir’in kalbi Alsancak’ta bulunan Efsuna Garden ile birlikte harika bir açık hava düğünü organize edebilirsiniz. İzmir havuz başı düğün salonları arasında popüler olan Efsuna Garden, sizlere kişi başı 30 TL’den başlayan fiyatlar sunuyor. Mekan; masa süsleme, şık peyzaj düzenlemesi ve düğün konsepti oluşturma gibi hizmetleri ile düğün gününüzde hemen hemen her ihtiyacınıza cevap veriyor.

Birçok lokasyona yakın olan Alsancak semtinde bulunan mekanın fiyatlarına daha ayrıntılı bir biçimde ulaşmak için DüğünYardımcısı.com’u ziyaret edebilirsiniz. Masal gibi bir düğün için 1000 kişilik kapasiteli Efsun Garden’ı tercih edebilirsiniz.


İzmir Garden Plus Kır Düğün Salonu

Balçova’nın eşsiz doğası ile İzmir Garden Plus Kır Düğün Salonu’nun hizmetleri birleştiğinde rüya gibi bir düğün organize edebilirsiniz. Garden Plus; yemekli, kokteyl, açık alan, havuz başı ve kır alanı gibi farklı seçenekler sunuyor.

Mekanın fiyatları ise kişi başı 30-50 TL arasındadır. DüğünYardımcısı.com web sitesinde bulunan diğer İzmir havuz başı düğün salonlarını, hizmetlerini ve fiyatlarını öğrenebilirsiniz. Bu sayede çok sayıda mekan arasından karşılaştırma yapabilir ve kendiniz için en ideal salonu bulabilirsiniz.

İzmir Havuz Başı Düğün Mekanları


İzmir Düğün Organizasyon Firmaları

Düğün hazırlıkları sırasında çiftlerin sıklıkla araştırdığı organizasyon firmalarına DüğünYardımcısı.com web sitesinden rahatlıkla ulaşabilirsiniz. İzmir havuz başı düğün mekanları, organizasyon firmalarının konsept tasarımları ile daha da şık bir hale geliyor. Kişiye özel konsept tasarımları da yapan bu firmalar aracılığıyla hayalinizdeki düğünü gerçekleştirebilirsiniz.

Bayraklı, Buca, Konak, Narlıdere, Alsancak ve Balçova gibi farklı lokasyonlarda yer alan İzmir havuz başı düğün salonları ile anlaşarak, organizasyon firmaları aracılığıyla istediğiniz tarzda ve konseptte bir düğün organize edebilirsiniz.


Alpha Events

Alpha Events ile düğün organizasyonunuz için istediğiniz konsepti oluşturabilirsiniz. İzmir’de farklı semtlerde bulunan oteller arasından dilediğinizi tercih edebilir ve Alpha Events ile anlaşarak konsept tasarımı hizmetlerinden yararlanabilirsiniz. Ayrıca Bayraklı Yüzme Havuzu gibi tesislerde organize edilen etkinlikler ile harika bir gün geçirebilirsiniz.


Mon Jardin

Alsancak’ta bulunan Mon Jardin organizasyon firmasının kişi başı 40-50 TL’den başlayan fiyatları ile hayalinizdeki düğün organizasyonunu yapabilirsiniz. Organizasyon firması Alsancak’ta olmasına karşın Narlıdere, Bayraklı, Buca, Balçova gibi farklı semtlerdeki organizasyonları da üstleniyor. İzmir havuz başı düğün salonları için hazırlanan organizasyonlar hakkında ayrıntılı bilgi almak için DüğünYardımcısı.com sitesini ziyaret edebilirsiniz.


Dek Dizayn Organizasyon

Dek Dizayn Organizasyon’un merkezi Bergama’da yer alıyor. İzmir içerisinde sadece Bergama ile sınırlı kalmayarak Konak, Alsancak, Buca, Balçova ve Bayraklı gibi farklı lokasyonlarda yer alan düğün organizasyonlarını da üstleniyor.

Firmanın paket fiyatları 1.500 TL’den başlıyor, her şey dahil fiyatları ise 2.250 TL civarında göze çarpıyor. Bergama, Balçova, Narlıdere, Buca ve Konak gibi farklı semtlerde yer alan organizasyon firmalarının en güncel fiyatlarına ulaşmak ve çok sayıda firma arasından karşılaştırma yapmak için DüğünYardımcısı.com sitesini ziyaret edebilirsiniz.

İzmir havuz başı düğün salonları sayesinde rüya gibi bir düğün organize edebilir, konsept tasarımları da sunan organizasyon firmaları ile anlaşarak dilediğiniz tarzda organizasyonlar düzenleyebilirsiniz. Havuz başı düğün mekanları ile hayalini kurduğunuz muhteşem bir düğün sizleri bekliyor.


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)

#buttons=(Kapat !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla bilgi
Accept !