Masa Takımınız Ailenizi Yansıtır

0
Masa Takımınız Ailenizi Yansıtır
Masa ve sandalyelerden oluşan masa takımı seçenekleri, kullanıldıkları alanlara göre çeşitlilik kazanır. Büyük ve kalabalık aileler için uzun ve geniş masalar tercih edilirken, çekirdek aileler için küçük ve kullanışlı masalar tercih edilir. Eğer masanızı, bahçenizde veya balkonunuzda kullanacaksanız alan boyutuna göre seçebilirsiniz.  

Misafirlerinize özenle hazırladığınız yemeklerinizi, evinizin şık dekorasyonuna uygun seçeceğiniz masa takımıyla tamamlayabilirsiniz. Masa takımını seçerken kullanılan malzemeye dikkat etmekte fayda var. Uzun ömürlü kullanım olanağı sunan ceviz ağacı, mdf gibi kullanımı kolay malzeme seçebilirsiniz. 
 
Kalabalık bir masa hayal ediyor, evinizdeki masa herkesin bir arada yemek yemesine izin vermiyorsa eğer, değişme zamanı gelmiş demektir. Masa ve sandalye takımları istenilen ölçülerde tasarlanabilme özelliği de taşır. Sandalye sayısını istediğiniz kadar artırabilir veya azaltabilirsiniz.

Şimdi Moda: Ahşap ve Mermer Desen Masa Sandalye Takımı

Natural renklerin tamamlayıcısı ahşap görünümlü mobilyalar, kullanıcısına daha ferah bir ortam sağlıyor. Kullanılan ağaca göre değişkenlik gösterse de ahşabın zamansız doğası, her evle uyum vadeder. Ancak dekorasyonunuza ahşap görünümlü Masa takımı kullanacaksanız mutlaka doğal malzemelerden üretilip üretilmediğine göz atmalısınız. 

Masa sandalye takımı seçerken, sandalyelerin konforuna ve kumaşına dikkat ediniz. Beyazın ahşap görünüm ile uyumuna harikadır; tercihinizi bu yönde kullanabilirsiniz.  

Son yılların modası mermer desen! Mermer görünümlü desenlere sahip masa ve ahşap görünümlü sandalyeler tamamlayıcı bir rol üstlenir. Masa takımı seçerken trendlerden uzak kalmak isterseniz; mermer görünümlü takımlar tam size göre!  

Mutfaktaki Kahraman: Mutfak Masası!

Genişliğine ve kullanışlılığına uygun olarak seçeceğiniz mutfak masası, mutfağınızdaki kahramandır. Mutfak masa takımı ile küçük mutfaklarınızı kullanışlı hale getirebilirsiniz. En az iki, en çok 6 kişilik olarak tasarlanan mutfak takımı ile güzel kahvaltılar hazırlayabilir, misafirlerinize hazırladığınız ikramlıkları üzerine bırakabilirsiniz. Mutfağınızın boyutuna göre en doğru seçimi alan boyunuza uygun şekilde seçmelisiniz. Bir masanın dış tasarımıyla birlikte iç tasarımı da önemlidir. 

Masa sandalye takımı renk çeşitliliği oldukça geniştir. Sandalyelerde kullanılan kumaşa göre çeşitlilik artar lakin masa için aynı çeşitlilik söz konusu değildir. Kullanılan ağacın yapısına göre açık veya koyu renk geçişi görülür. Masa için mermer kullanılacaksa yine açık ve koyu olacak şekilde tasarlanır.

Klasik severler için koyu renkler, modern bir tarz arayışında olanlar için açık renkler tercih edilebilir. Eğer zıt renklerin uyumu size çekici geliyorsa açık ve koyu renkleri bir arada kullanarak kendi tarzınızı yansıtan bir stil oluşturabilirsiniz.  

Masa Takımınız Ailenizi Yansıtır

Ailenizin Buluşma Köşesi: Yemek Masa Takımınız Olacak!

Gelişen ve değişen teknoloji ile beraberinde gelen, aile iletişimindeki eksikliklerin bir çoğunun aile üyelerinin bir arada bulunmamaları olduğunu biliyor muydunuz? Ailenizle birlikte vakit geçirebileceğiniz alanlar oluşturarak, iletişiminizi sağlam temeller üzerine yeniden inşa edebilirsiniz. Yemek alanınıza en uygun yemek masa takımını tercih ederek, aile üyelerinizle vakit geçirebileceğiniz bir buluşma köşesi oluşturabilirsiniz.  

Küçük mutfakların kurtarıcısı olan katlanabilir masa ve sandalyeler ile yemek saatinizi rahat ve konforlu bir şekilde geçirebilirsiniz. Kullanımı kolay ve alandan tasarruf etmenizi sağlayabilir, katlanır masa ve sandalyeler sayesinde; yemekten sonra rahat hareket edebileceğiniz geniş alanlar elde edebilirsiniz. 

Kaliteli ve Bütçe Dostu Masa Takımı Seçenekleri

Mutfak masa takımı seçerken dikkat etmeniz gereken en önemli unsur kullanacağınız alan olmalı. Mutfağınız, hareket alanınızın olabildiğince rahat olması gereken bir yerdir. Yemek hazırlarken sağa sola çarpmak istemezsiniz! Masa takımları fiyatları seçim yaparken önemli bir unsurdur, hem kaliteli hem estetik hem de bütçenize uygun seçimler için Koçtaş doğru adres! Aradığınız kaliteli, sağlıklı malzemeden üretilmiş masa ve sandalye modelleri için Koçtaş web sitesini ziyaret edebilirsiniz. Alanınızın ölçülerine göre aradığınız ebatları Koçtaş'ta bulabilir; en rahat modeli en uygun yemek masa takımı fiyatları ile sepetinize ekleyerek Koçtaş güvencesiyle sahip olabilirsiniz.  

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)

#buttons=(Kapat !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla bilgi
Accept !