No Worries’in başarısı Amerika’yı sallıyor..

0
No Worries’ın başarısı Amerika’yı sallıyor..

No Worries’in 02 Eylül Cuma gecesi yayınlanacak şarkısı “You Know That”, dünyanın en büyük müzik  sosyal medya hesaplarından paylaşıldı ve Malbec Records’ un New Releases çalma listesinde pek çok global sanatçının yanındaki yerini aldı. 

No Worries’ ın bir önceki single çalışması “Chapters”, ilk hafta sonunda 100 binden fazla dinlendi ve Spotify En iyi Çıkış Yapanlar listesine 26. sıradan giriş yaptı. New Music Friday Denmark listesine üst sıralardan yerleşti.  

No Worries Hakkında


Tech house/House/tekno Beat sanatçısı, çok yakında Mert Harmankaya ile birlikte Amerika Birleşik Devletleri’nde bulunan Florida Eyaletinin Miami kentinde bir Müzik Laboratuvarı kuracaklarını belirtti. Bu muazzam stüdyo için 250.000$ bütçe ayırdıklarını da belirtti.

Kariyerine Türkiye’de başlayan yetenekli müzisyen No Worries, şimdilerde ise hünerlerini Miami’de sergiliyor. Hayatın her alanından ve özellikle de Malbec Records çevresindeki arkadaşlarından ve müzisyenlerden oldukça fazla ilham alan No Worries, kişisel tecrübelerini daima sanatına yansıtıyor.

No Worries aynı zamanda, yayımlanacak olan yeni projelerinde Malbec Records bünyesindeki isimlerle iş birliği içinde olduğunun da ipuçlarını veriyor.

Mert Harmankaya ve Bugra Atmaca ile aynı sahneyi paylaşan No Worries, kendi soundunu Miami partilerine getirdi. Tüm bunlar yeniyi keşfetmeye olan açlıkla birleşince; No Worries, Dünya House Müzik sahnesindeki yerini her geçen gün sağlamlaştıran bir sanatçı oldu. Genç yıldızın, Kiss FM UK Müzik Ödülleri'nde de 'En İyi Çıkış' kategorisinde de adaylığı bulunuyor.

No Worries’ın başarısı Amerika’yı sallıyor..



Ayrıca Fenomen ve Prodüktör No Worries, hobilerinden olan gece kulübü, tenis, oyunları gibi değişik hobilere sahip. Küçüklüğünden beri hayvanları çok sevdiğini belirten No Worries, ‘hayvanlar çok  değerli’ dedi. En son bir tay aldığını belirten sanatçı, Tay için 26.000$ ödediğini belirtti. 

Piyasada ‘’Gizli Milyoner’’ olarak anılan Fenomen ve Prodüktör No Worries, birçok gizli anlaşmalar ile business kimliğini ortaya çıkartıyor. Lüks hayatından fazlasıyla söz ettiren Prodüktör, şimdi ki hayalinin ise Müzik piyasasını alt üst edip çok değerli platformlarda büyük başarılar yakalamak istediğini belirtti.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)

#buttons=(Kapat !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla bilgi
Accept !