Pan Etiket Hakkında Bilgi

0
Pan Etiket Hakkında Bilgi
Bu firma sanayi alanından birçok sektöre yıllardır hizmet veren ve birçok dünyaca ünlü markanın referans olduğu bir kurumdur. Barkod, ribon, etiket, el terminali, kart yazıcıları, etiket yazıcılarından tutun birçok ürünü dünyanın ve ülkemizin birçok noktasına ihraç edip satan bir kurumdur. Kurumun etiket modelleri hakkında bilgiler içerecek bir yazı okuyacaksınız. Bu modeller 2 ye ayrılır. Kağıt bazlı ve plastik bazlı olmak üzere.
 
 Kağıt Bazlı Etiketler
 
 -Kuşe: Dikkatle ilgiyle yapılması gereken baskı yapımlarında kaygan olan ve aynı zamanda pürüzsüz ya da parlak olan kağıtlara verilen isimdir.

 -Vellum: Genel olarak deri olan giyim sektörlerinde kullanılan yüzeyine yazı veya isim yazılabilen özel üretim yumuşak derilere verilen addır. 

 -Eco termal: Etiket sanayisinde kullanılan nem, ısı, alkollü ve sıcak mekanlar kullanılamayan yüzey bölgesinde herhangi bir koruyucu tabakanın bulunmadığı şeffaf etiket çeşididir.

 -Lamine termal: Bu etiket çeşidi bir termal tabakaya sahiptir. Ribon gibi maddelere herhangi bir ihtiyaç duyulmadan etiketin üzerine ısı ile baskı yapılır. Bu nedenle terziler ve barkod yazıcılarda kullanılabilir. Masaüstü bilgisayarların lazer yazıcı sistemleri ile kullanılmasına pek ihtiyaç yoktur. Kullanılırsa hiçbir anlam ifade etmez. Lamine termal etiketler uzun ömürlü olması ile birlikte baskı aşamasında ribona ihtiyaç duyulmadan baskı alma potansiyeline sahip olduğundan dolayı ve ayrıca düşük maliyetli bir etiket çeşidi olmasıyla birlikte çok fazla tercih edilen bir etiket çeşididir. Lamine etiketler üzerinde bir koruyucu tabaka bulunur. Bu sebeple uzun ömürlüdür. Yapısal olarak eco etiketle çok benzerdir. Tek özelliği eco etiketten daha uzun ömürlü olmasıdır.

 -Floresan: Birçok ürünün birbirinden farklı özellikler taşımasından dolayı ürünleri ayırırken etiketin ürün özelliklerinin farklı olduğunu ilk bakışta görüp ayırt edilmesi için yapılmış etiket çeşididir. Belirli ürünler arasında daha maliyetli ve daha çok önem verilmesi gereken ürünlere veya indirimi bulunan ürünlerin dikkat çekmesi için kullanılır.
 
 Plastik Bazlı Etiketler
 
 -Opak PP: Sert yapılı olarak üretilen bir etiket çeşididir. Daha çok zorlu koşullarda bozulma tehlikesine karşı kullanılan sağlam yapılı bir etiket çeşididir.

 -Silvermat PP: Sıcak ve soğuk havalarda kullanılan piyasada en kaliteli etiket çeşidi olarak bilinen silvermat etiketlerin her iki yüzeyi de yapışkanlık özelliği taşır. Baskı konusunda uzun ömürlü olmasından dolayı tercih edilir.

 -Şeffaf etiket: En çok meyve ve sebze ürünlerinde pazarcılık piyasasında kullanılır. Ayrıca su şişelerinde yaygın olarak kullanılır ve küçük ebatlı yazıların okunabilmesi için üretilen etiket çeşididir. 

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)

#buttons=(Kapat !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla bilgi
Accept !