Lamine Etiket

0
Lamine Etiket

Lamine termal etiket ürünü bu alanda yer alan termal bir sistem etiketi olarak adlandırılabilir. Top etiket olarak da adlandırılmakta çeÅŸitlilik içermektedir. Ribon kaynağına ve bu alandaki çalışmalara gerek kalmadan baskı yöntemlerinin oluÅŸturulması iÅŸlemidir. Yazıcı modeli ile uyum göstermesi gerekmektedir. Birçok avantajları bulunmaktadır. DiÄŸer çeÅŸitlerine göre de daha dayanıklı, daha güçlü ve daha etkili bir yapısı olmaktadır. Ayrıca en büyük avantajlı sistemlerinden bir tanesi de maliyet sisteminde daha düşük maliyetli olmasıdır. Korucuyu ve kontrollü baskı yönlerini kullanmaktadır. Ayrıca diÄŸer sistemlere göre de uzun ömürlü olması da büyük ve ciddi bir avantaj teÅŸkil edilmektedir. 
 
Lamine etiket sistemlerinin normal ürünlerden farkı olmamasına rağmen daha kalıcı olduğu da görülmektedir. Buradan da anlaşıldığı üzere koruyuculuk özelliğini de görmekteyiz. Termal etiket olarak koruyucu bir yüzeye sahiptir. Aynı zamanda diğer sistemlerdeki gibi ışık, ısı nem gibi faktörlerden de etkilenmektedir. Kullanılan alanlara göre de çeşitlenmektedir. Uzun ömürlü olma avantajı vardır. Yine de özellik bakımından ayrıcalıkları bulunmaktadır. Ömrü tükendiği zaman da fiziki özellikleri ile bunu belki ederek ortaya çıkmaktadır. Çok daha fazla uzun ömürlü olmasının yanında dış etkilerden korunarak kullanıldığı zamanlarda da uzun ömürlülük süresi daha fazla da artış göstermektedir.
 
Lamine Etiket

Üstün bir hizmet sunmaktadır. Bu özelliklerinden dolayı da daha fazla tercih edilirken avantajlı yanlarını da ortaya koymaktadır. Kullanım alanları da çeşitli metaryellere ayrılmaktadır. Etiket olma özelliği ile caziptir. 6 aydan daha uzun süreli kullanılan bu tarz etiket seçenekleri çok güzel bir özelliğe sahiptir. Kullanım alanları ise oldukça geniştir. Birçok şirket etiket olarak bu markayı ve seçeneği seçmektedir. Bu sayede en güzel etiket imkânı vermek için çaba göstermiştir. Etiket en güzel haliyle lamine etikettedir.


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)

#buttons=(Kapat !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla bilgi
Accept !